fbpx

De meest originele Vaderdag cadeaus

Het perfecte cadeau voor iemand speciaal: een item met eigen handschrift

Op zoek naar het perfecte cadeau voor Vaderdag? Of je nu iets kleins of iets bijzonders zoekt om je eigen vader of de papa van je kinderen te bedanken, een zelf samengesteld cadeau is altijd een goede keuze. Maar hoe kies je een cadeau dat ook over 10 jaar nog steeds wordt gebruikt? Je wilt natuurlijk geen cadeau dat ongebruikt in de kast blijft liggen. Daarom geven we je hieronder enkele ideeën voor functionele cadeaus.

Kies eerst het cadeau…

  • Een sleutelhangers kan hij elke dag meenemen en heeft hij meerdere keren in zijn handen. Een lieve boodschap of de naam van de kinderen. Het kan nooit fout zijn..
  • Een notitieboek met een tekening van de kinderen kan ook. Kijk dan even op de pagina je eigen handschrift of tekening voor de instructies. Er is niks wat meer unieker en originelers is dan dit. En omdat het notitieboek navulbaar is kan hij het jarenlang gebruiken.
  • Een camerariem voor de camera waar híj de herinneringen voor het gezin me maakt. Kies de kleuren van alle onderdelen en maak het een cadeau die qua stijl helemaal bij hem past.
  • Iets voor zijn werkplek zoals een muismat, bureaulegger of onderzetter is ook een perfect cadeau. Kies uit verschillende kleuren leer en maak het stoerder met een stiksel in dezelfde of een andere kleur. Ook deze items kan je personaliseren met een eigen tekst of afbeelding.

Kies de kleuren..

Je kan kiezen uit 28 verschillende kleuren leer. Wil je het extra persoonlijk maken, kies dan voor een andere kleur stiksel. De camerariem bestaat bijvoorbeeld uit 5 verschillende onderdelen en kan je dus zo persoonlijk maken als je zelf wilt.

De tekst..

Ga je voor de namen van de (klein)kinderen, of een lieve tekst die hem elke dag weer motiveert. Heb je geen inspiratie? Dan kan je mijn Pinterest pagina [my life in quotes] eens door scrollen. Je kan kiezen uit verschillende lettertypes, van zakelijk strak, klassiek met schreef of persoonlijk in een handgeschreven lettertype.

Heb je andere ideeën voor de personalisatie van je cadeau stuur me dan een mail om de mogelijkheden te overleggen.

Met een zelf samengesteld en gepersonaliseerd cadeau maak je elke vader blij op Vaderdag!

Groet, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

window.lintrk('track', { conversion_id: 14351098 });
× Kan ik je helpen?