fbpx

De meest originele Vaderdag cadeaus

Of je nu op zoek bent naar een klein cadeautje of iets speciaals om je eigen vader of de papa van je kinderen te bedanken, iets wat je zelf hebt samengesteld is altijd goed. Maar hoe kies je nu een mooie herinnering die over 10 jaar nog gebruikt wordt? Want dat is natuurlijk wat je wilt. Niet iets wat niet in een kast ligt, maar een cadeau die ook functioneel is.

Kies eerst het cadeau…

  • Een sleutelhangers kan hij elke dag meenemen en heeft hij meerdere keren in zijn handen. Een lieve boodschap of de naam van de kinderen. Het kan nooit fout zijn..
  • Een notitieboek met een tekening van de kinderen kan ook. Kijk dan even op de pagina je eigen handschrift of tekening voor de instructies. Er is niks wat meer unieker en originelers is dan dit. En omdat het notitieboek navulbaar is kan hij het jarenlang gebruiken.
  • Een camerariem voor de camera waar híj de herinneringen voor het gezin me maakt. Kies de kleuren van alle onderdelen en maak het een cadeau die qua stijl helemaal bij hem past.
  • Iets voor zijn werkplek zoals een muismat, bureaulegger of onderzetter is ook een perfect cadeau. Kies uit verschillende kleuren leer en maak het stoerder met een stiksel in dezelfde of een andere kleur. Ook deze items kan je personaliseren met een eigen tekst of afbeelding.

Kies de kleuren..

Je kan kiezen uit verschillende kleuren. Wil je het extra persoonlijk maken, kies dan voor een andere kleur stiksel. De camerariem bestaat zelfs uit 5 verschillende onderdelen en kan je dus zo persoonlijk maken als je zelf wilt.

De tekst..

Ga je voor de namen van de (klein)kinderen, of een lieve tekst die hem elke dag weer motiveert. Heb je geen inspiratie? Dan kan je mijn Pinterest pagina [my life in quotes] eens door scrollen. Je kan kiezen uit verschillende lettertypes, van zakelijk strak, klassiek met schreef of persoonlijk in een handgeschreven lettertype.

Heb je andere ideeën voor de personalisatie van je cadeau stuur me dan een mail om de mogelijkheden te overleggen.

Groet, Linda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.