Hier vind je de meest gestelde vragen die ik vaak krijg naar aanleiding van mijn producten.
Veel vragen gaan over het personaliseren.

Levertijd:

Waarom is er 7 dagen levertijd op de producten van Owned by?

Ik maak alle producten van OWNED BY zelf. Dit betekent dat ik jouw bestelling speciaal voor jouw maak en bedruk. Het proces van de 3D letters duurt 2 dagen. Dit heeft als voordeel dat ik jouw wensen kan aanpassen waar mogelijk. Daarom hanteer ik een levertijd van ongeveer 5 dagen. Mocht je een spoed bestelling willen plaatsen of je pakketje voor een bepaalde datum binnen willen hebben, laat me dit dan weten in de opmerkingen als je je bestelling plaatst. Wil je eerst weten of het gaat lukken om voor een bepaalde datum te leveren, stuur me dan eerste een mailtje via het contact formulier.

Tekst mogelijkheden:

Welke mogelijkheden zijn er wat betreft de tekst?

Ik werk met twee verschillende technieken en letters.

De grote letters zijn erin geperst en zijn 4 cm groot. Deze liggen daarom boven op het leer. Zo ontstaat er een 3D effect. De kleine letters zijn erin gestanst en zijn ongeveer 1 cm groot.

Grote 3D letters: er passen er 4 naast elkaar op een notitieboek en 3 op een paspoorthoes.

Kleine gelazerde letters: hier zijn de mogelijkheden veel groter. Vul je tekst in op de desbetreffende pagina en kies uit verschillende lettertypes.

Waar kan ik de gewenste tekst doorgeven?

 

Dit kan op de pagina van het gewenste product. Er zijn verschillende mogelijkheden aangeven. Mocht jouw wens er niet bij staan dan kan je deze bij stap 2 als je betaald doorgeven. Mocht je niet zeker weten of je gewenste tekst mogelijk is dan kan je een mail sturen via het contactformulier of info@ownedby.nl. Let wel op de spelling. Het is mogelijk dat je met een speciale reden een “spelfout” hebt gemaakt. Bij twijfel neem ik contact met je op.

Ik weet niet zeker of mijn tekst past?

 

Mocht je niet zeker zijn of je tekst past, neem dan contact op via het contactformulier of info@ownedby.nl

Betaalmogelijkheden:

Welke betaalmogelijkheden zijn er ?

 

Op het moment kan je bij ons betalen met IDEAL, PAYPAL en door overmaking op rekeningnr NL50RABO0302774858 tav OWNED BY. Pas na betaling wordt je bestelde item(s) gemaakt. Mocht je betaling binnen 14 dagen nog niet bij ons binnen zijn, dan wordt je bestelling geannuleerd.

Diverse vragen

Zijn er ook navullingen te bestellen voor de notitieboeken?

 

Omdat de A5 en A4 formaten per merk afwijken heb ik altijd navullingen op voorraad. Dus ja, als je een notitieboek besteld kan je er meteen een extra navulling bij bestellen, dat scheelt verzendkosten. Maar dit kan altijd daarna ook nog.

Hoe wordt het ingepakt als ik aangeef dat het een cadeau is?

 

Eigenlijk maakt het niet uit of je een cadeau voor jezelf koopt of voor een ander. Het wordt altijd hetzelfde ingepakt. Ik verpak het in een mooie doos met vloeipapier en een sticker. Daarbij komt een kaartje met een leuke tekst. Voor de koper nog een persoonlijk berichtje en de pakbon.

Contact

Is er een mogelijk om telefonisch contact op te nemen?

Om te voorkomen dat bestelling langer duren ben ik in principe niet telefonisch bereikbaar. Stuur me daarom eerst een mail en we kunnen daarna een telefonische afspraak maken.

Waarom wordt er niet altijd meteen gereageerd op mijn email?

Omdat ik geduurde de dag bezig ben om de bestellingen te maken en te versturen bekijk ik 1 a 2 keer per dag mijn mail. Ik probeer zo snel mogelijk je mail te beantwoorden. Ik ben op zondag en maandag vrij dus dan kan het wat langer duren voordat ik antwoord.

Instagram has returned invalid data.