Op zoek naar een uniek cadeau? Bezoek mijn atelier in bussum.

Sinds augustus 2018 heb ik, naast mijn webshop, een eigen atelier en showroom geopend. Ik vind het belangrijk dat er persoonlijk contact is bij het maken van een uniek en handgemaakt cadeau. Samen met mijn vriend, een derde generatie schoenmaker, hebben we onze krachten gebundeld. Mijn atelier is gevestigd in de kelder van zijn Schoenmakerij aan het Julianaplein in Bussum.

In de showroom kan je mijn originele, handgemaakte producten bekijken en het leer voelen en ruiken. Ook kan je verschillende opties bekijken en bespreken. In mijn atelier kan je een kijkje nemen en zien hoe ik de producten maak. Daarnaast heb ook regelmatig nieuwe samples die niet op de website staan, dus die kan je ook in de showroom bekijken.

De inrichting van mijn atelier is geheel naar mijn smaak. Door de combinatie van oud en nieuw heb ik een huiselijke sfeer gecreëerd waarin iedereen zich meteen thuis voelt. Mijn vaste collectie kan je sowieso op mijn webshop vinden en daar zie je ook hoe andere klanten mijn cadeaus hebben gepersonaliseerd. Door kleinen veranderingen qua ontwerp kan ik helaas niet alles in mijn showroom laten zien, maar wel wat de mogelijkheden binnen mijn collectie is.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je langskomen in mijn eigen atelier? Maak dan een afspraak via e-mail. Op die manier kan ik de tijd voor je nemen en ben ik zeker aanwezig om je te ontvangen.

Groet,

Linda