OWNED BY ONE…

Als creatieveling ben ik voortdurend op zoek naar unieke en nieuwe manieren om jouw cadeaus van leer te personaliseren. Zo heb ik onlangs meer kleuren leer toegevoegd aan mijn collectie van unieke cadeaus van leer.

Sinds 2018 voeg ik steeds meer kleuren toe aan mijn collectie, waardoor ik inmiddels meer dan 26 kleuren gebruik voor verschillende items. Om mijn collectie op Instagram te laten zien, besloot ik op zoek te gaan naar inspiratie foto’s. Ik fotografeer graag en mijn onderwerpen zijn vaak steden, waar ik prachtige Street art kunstwerken op muren vind.

Tijdens mijn zoektocht ontstond er een creatief idee. Wat als ik ‘one of a kind’ items ga maken van leer? Elk item is uniek qua kleur en nog steeds te personaliseren en graveren met een eigen tekst of afbeelding. Ik leende wat spuitbussen uit de schoenmakerij van mijn vriend en ging aan de slag. Zo ontstonden er een aantal unieke items waarvan er maar één bestaat!

Als je op zoek bent naar een cadeau van leer dat net weer wat anders is, maar toch functioneel, dan vind je deze vast tussen mijn collectie. Houd mijn pagina goed in de gaten, want ik update deze binnenkort met nieuwe en unieke items van leer.

ONE of a KIND

ONE of a KIND collectie

leren sleutelhanger ONE

 10,00 Incl. Btw
ONE of a KIND

ONE of a KIND collectie

leren sleutelhanger ONE

 10,00 Incl. Btw
ONE of a KIND

ONE of a KIND collectie

leren sleutelhanger ONE

 10,00 Incl. Btw
ONE of a KIND

ONE of a KIND collectie

leren sleutelhanger ONE

 10,00 Incl. Btw
ONE of a KIND

ONE of a KIND collectie

leren sleutelhanger ONE

 10,00 Incl. Btw
ONE of a KIND

ONE of a KIND collectie

leren sleutelhanger ONE

 10,00 Incl. Btw
ONE of a KIND

ONE of a KIND collectie

leren sleutelhanger ONE

 10,00 Incl. Btw
ONE of a KIND

ONE of a KIND collectie

leren sleutelhanger ONE

 10,00 Incl. Btw