De levertijd van je cadeau is afhankelijk van een aantal factoren. Ik maak alles in mijn atelier zelf met de hand en dat kost tijd… en dat probeer ik zo efficiënt mogelijk te doen zodat ik zo veel mogelijk mensen blij kan maken met een uniek handgemaakt cadeau.

  • Op de pagina van je cadeau staat onderaan de gemiddelde productietijd aangegeven. Daarmee rekening houdend kan je bij het bestellen je “gewenste levertijd” doorgeven. Deze moet dan wel buiten de gemiddelde productietijd vallen. Dit is het aantal dagen die ik nodig heb om je product in te plannen en te maken.
  • Ik werk met een gemiddelde productietijd, omdat ik niet alleen de tijd reken die ik nodig heb om je cadeau te maken, maar de tijd is ook afhankelijk van het aantal bestellingen die ik heb op het moment dat jij je bestelling plaatst. Stel ik heb 5 bestellingen voor schrijfmappen, waar ik ongeveer 3 uur per stuk mee bezig ben of ik heb 5 bestellingen met sleutelhangers. In het eerste geval kan het zijn dat ik pas na 2 of 3 dagen met je cadeau kan beginnen. Ook kan het zijn dat ik nog materiaal moet bestellen.
  • Ik werk niet op maandag en zondag, dus het moment van bestellen kan ook invloed hebben op de levertijd. Daarnaast werk ik vrijdag vanuit huis.
  • Ik hou rekening met ongeveer 2 verzenddagen. Deze zijn niet mee gerekend in de productietijd. Bestel je je cadeau bijvoorbeeld op een zaterdagmiddag, dan wordt je bestelling dinsdagochtend in behandeling genomen.
  • Daarnaast heb ik een open atelier. Dit betekent dat er ook klanten binnen komen lopen. De hoeveelheid en hoe lang ik bezig ben heeft natuurlijk ook invloed op de hoeveelheid wat ik op een dag kan doen.

Ontdek je mijn website nét te laat en heb je je cadeau eerder nodig dan wat de productietijd op de pagina aangeeft? Neem dan even contact op, want dan kan ik naar aanleiding van de drukte op dat moment laten weten of eerder leveren haalbaar is.

Een Owned by cadeau is iets waar men heel lang plezier van heeft en dan dan is het vaak niet erg om iets langer te wachten. Ben je te laat met bestellen? Dan kan ik ook een cadeaubon per post sturen zodat je toch wat kan geven…