How it works…

Elk item wordt met de hand gemaakt in mijn atelier in Bussum en pas gemaakt als jij je bestelling plaatst. Op elke productpagina doorloop je onderstaande stappen zodat er een uniek en persoonlijk item ontstaat die niemand heeft (of geeft).

Cadeaubox: bagagelabel, maxi sleutelhanger en kabelbinder in chestnut met gunmetal

STAP 1.

Kies je product/cadeau

Ik heb wel 50 verschillende producten voor je werkplek of onderweg.

kleur samples

STAP 2.

Kies je kleurencombinatie

Kies uit 28 kleuren leer en ander details om je product persoonlijk te maken.

logo aan de binnenkant van de schrijfmap (petrol met zwart)

STAP 3.

Kies je tekst of logo

Elk item kan gepersonaliseerd worden met een eigen tekst, quote of logo.

leren camerariem met naam

STAP 4.

Geef je naam door

Ook kan je naam op de achterkant. Geef een cadeau die niemand meer vergeet.

CAtegorieËn

 

TIJDLOOS & persoonlijk

Ben je altijd op zoek naar een uniek, functioneel en persoonlijk cadeau? Iets wat niemand heeft en wat heel leuk is om te geven. Of wil je iets voor jezelf kopen wat, net als jij, niet standaard is? Dan passen mijn cadeaus bij jou!

In een aantal stappen stel jij je eigen cadeau samen door een kleuren combinatie en tekst te kiezen. Elk item wordt speciaal voor jouw gemaakt in mijn atelier in Bussum. Ik maak gebruik van kleuren vintage look leer in combinatie met tuigleer. Elk item is afgewerkt met een ruw en een net randje. Ik hou van contrast in mijn ontwerpen. Door verschillende technieken zet ik er een zelfgekozen tekst op. Je maakt het af met je naam. Dan is het echt “owned by….”.

Functioneel en uniek

Of je iets voor jezelf koopt of voor een ander, je wilt dat men je cadeau veel gaat gebruiken. Daarom zijn al mijn producten functioneel. In bovenstaande staande categorieën vind je voor ieder een geschikt cadeau. Een aantal items zijn in meerdere categorieën terug te vinden. 

Wil je weten wat de personalisatie mogelijkheden zijn of wat voor leer ik gebruik? Ga dan naar de FAQ pagina. Daar vind je ook belangrijke informatie over mijn werkwijze. 

WHAT YOU SHOULD KNOW

Mijn wenslijst op Owned By

Productnaam Eenheidsprijs
Geen producten toegevoegd aan de verlanglijst