TIJDLOOS & persoonlijk

Ben je altijd op zoek naar een uniek, functioneel en persoonlijk cadeau? Iets wat niemand heeft en wat heel leuk is om te geven. Of wil je iets voor jezelf kopen wat, net als jij, niet standaard is? Dan passen mijn cadeaus bij jou!

In een aantal stappen stel jij je eigen cadeau samen door een kleuren combinatie en tekst te kiezen. Elk item wordt speciaal voor jouw gemaakt in mijn atelier in Bussum. Ik maak gebruik van kleuren vintage look leer in combinatie met tuigleer. Elk item is afgewerkt met een ruw en net randje. Ik hou van contrast in mijn ontwerpen. Door verschillende technieken zet ik er een zelfgekozen tekst op. Je maakt het af met je naam. Dan is het echt “owned by….”.

Heb je een tekst of afbeelding in gedachte en wil je weten of het kan? Stuur me dan een mailtje via het contact formulier. Je kan natuurlijk ook langs komen in mijn atelier in Bussum. Maak dan voor de zekerheid een afspraak.

Groet, Linda

LEATHER CUSTOMMADE GIFTS

STAP 1.

Kies je product/cadeau

Owned by heeft wel 50 verschillende cadeau’s en cadeauboxen.

STAP 2.

Kies je kleurencombinatie

Je kan kiezen uit verschillende kleuren leer, stiksels, fournituren, voering en ritsen.

STAP 3.

Kies je tekst of logo

Elk item kan gepersonaliseerd worden met een eigen tekst, quote of logo.

STAP 4.

Geef je naam door

Ook kan je naam op de achterkant. Geef een cadeau die niemand meer vergeet.

Owned by leren gepersonaliseerde producten

Functioneel en uniek

Of je iets voor jezelf koopt of voor een ander, je wilt dat men je cadeau veel gaat gebruiken. Daarom zijn al mijn producten functioneel. In onderstaande categorieën vind je voor ieder een geschikt cadeau. Een aantal items zijn in meerdere categorieën terug te vinden. In de categorie BUSINESS vind je alle informatie over relatiegeschenken.

Wil je weten wat de personalisatie mogelijkheden zijn of wat voor leer ik gebruik? Ga dan naar de FAQ pagina. Daar vind je ook belangrijke informatie over mijn werkwijze. 

WHAT YOU SHOULD KNOW

CAtegorieËn