ZONDER TEKST

Vier elke levensfase met een gepersonaliseerde leren sleutelhanger

Wil je een persoonlijk en origineel cadeau geven voor een speciale gelegenheid? Denk dan eens aan een leren sleutelhanger met eigen tekst! Sleutels zijn namelijk belangrijk bij elke nieuwe levensfase, zoals de eerste “grote mensen fiets” van je kind, een rijbewijs, een nieuw huis of een bedrijfspand. Bij Owned by kun je een leren sleutelhanger personaliseren in de kleurencombinatie die past bij de persoon of gelegenheid.

Je hebt de keuze uit 4 verschillende lengtes en de mogelijkheid om de sleutelhanger met of zonder tekst te bestellen. Heb je een hotel, vakantiehuis of B&B? Dan denk ik graag met je mee om een passende sleutelhanger voor je bedrijf te maken.

En wist je dat je bij Schoenmakerij Super Largo extra sleutels kunt laten bijmaken? Zo ben je altijd voorzien van reserve exemplaren.

Ben je op zoek naar iets unieks? Dan heb ik bij Owned by ook one of a kind sleutelhangers. Deze sleutelhangers zijn bewerkt met verf en er is van elk formaat maar één exemplaar op voorraad. Ook deze unieke sleutelhangers kunnen gepersonaliseerd worden met een eigen tekst.

Geef een persoonlijk en uniek cadeau met een leren sleutelhanger van Owned by!

ONE of a KIND collectie