– NO WASTE collectie –

Als maatschappij zijn we ons steeds meer bewust van duurzaam leven en hoe we productieprocessen en afvalbeheer kunnen verbeteren. Leer is een duurzaam materiaal, omdat het tientallen jaren meegaat en alleen maar mooier wordt in gebruik. Maar ook bij het verwerken van leer is het belangrijk om te kijken naar duurzaamheid, met name bij het omgaan met restleer. Daarom heb ik besloten om van mijn restleer een NO WASTE collectie te maken, waarbij ik kleine stukjes leer hergebruik en zo weinig mogelijk afval creëer.

De NO WASTE collectie bestaat uit verschillende items, zoals pennenhoesjes, kabelbinders, bookmarks en punaises, die allemaal zo zijn ontworpen dat ze niet alleen duurzaam zijn, maar ook aantrekkelijk geprijsd. Ik reken alleen de tijd die ik nodig heb om het product te maken en te verzenden, waardoor je al cadeautjes kan vinden vanaf €3,-.

Met deze collectie draag ik bij aan een duurzamere wereld en bied ik tegelijkertijd leuke en handige items voor je werkplek. Dus als je op zoek bent naar duurzame en stijlvolle producten van restleer, bekijk dan zeker mijn NO WASTE collectie.