GEPERSONALISEERD & NAVULBAAR 

Schrijf jij ook graag in notitieboeken? Dingen die je moet doen (privé of werk), ideeën, herinneringen en gedachten. Dan ben je op de juiste pagina beland want mijn leren notitieboek hoezen en schrijfmappen zijn gepersonaliseerd en navulbaar.

Is je notitieboek vol dan gebruik je de hoes gewoon weer om een nieuwe A5 notitieblok. Je kunt altijd het juiste formaat van de hoes opnieuw bij mij bestellen.

Per merk verschilt een A5 formaat nog wel eens, namelijk. Dit geldt ook voor de leren agenda hoezen.

TEKST

Qua tekst zijn er veel verschillende mogelijkheden. Alleen een gelaserde tekst, een eigen afbeelding of een combinatie ervan. Een aantal voorbeelden zie je bij de te bestellen producten en op de pagina INSPIRATIE. 

Ben jij ook altijd je notitieboek kwijt? Op de achterkant staat OWNED BY . Hierachter kan ik je naam zetten zodat je product nog extra uniek en persoonlijk wordt. En iedereen weet meteen van wie het gevonden notitieboek is.

Deze producten zijn ook leuk als persoonlijk en speciaal cadeau. Wil je het cadeau vóór een bepaalde datum in huis hebben, geeft dit dan aan bij opmerkingen als je betaalt.

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.