Welkom bij Owned by, waar ik met passie en vakmanschap unieke, handgemaakte producten maak. Of je nu op zoek bent naar een bijzonder en duurzaam cadeau voor jezelf of een ander, mijn collectie heeft functionele en persoonlijke cadeaus die perfect passen bij jouw stijl of die van diegene voor wie je het uitzoekt.

Ik ben Linda, de maker van de Owned by producten, en ik maak alle cadeaus in mijn eigen atelier en winkel in Bussum. Mijn merk ontstond in 2015 door het samenvoegen van mijn liefde voor stationery en leer, en mijn persoonlijke drang om te creëeren en te inspireren. Met twee creatieve ouders en twee creatieve opleidingen in Grafische en 2D design is mijn interesse in het maken begonnen. Daarna heb ik nog 20 jaar voor diverse nationale en internationale modemerken gewerkt als Visual Merchandiser. Misschien heb ik juist daar geleerd dat we niet in een hokje te stoppen zijn en dat er meer is dan wat er in de winkels ligt.

De collectie van Owned by is door feedback en ideeën van klanten ontstaan, die nu een vast onderdeel zijn van mijn assortiment. Het grootse deel van de collectie bestaat uit items voor je werkplek. Juist omdat ik vind dat persoonlijkheid daar soms een beetje mist. Of je nu zelfstandig ondernemer of in loondienst bent. Maar zonder ‘business’ geen ‘pleasure’ dus heb ik ook items voor onderweg/reizen toegevoegd. Misschien combineer je de twee wel met elkaar…

Ondanks dat ik een vast collectie heb en geen op maat gemaakte bestellingen aanneem, sta ik altijd open voor overleg. Zo zorg ik dat jouw gekozen product niet alleen persoonlijk is, maar naast ook functioneel is.

CREËER EEN PRODUCT DAT ÉCHT BIJ JE PAST..

Elk item wordt ambachtelijk door mijn handen gemaakt in mijn atelier. Jij kunt het personaliseren door te spelen met verschillende kleuren leer en unieke details toe te voegen. Natuurlijk is een tijdloze klassieke uitvoering in volledig zwart of warm cognac ook mogelijk. Als het maar bij jou past. 

Mijn missie is om iets te creëren dat volledig aansluit bij jouw smaak of de smaak van die speciale persoon, omdat we allemaal uniek zijn.

Ik werk met plantaardig gelooid leer in maar liefst 20 prachtige kleuren. Omdat leer lang meegaat heb je er lang plezier van, juist als het helemaal bij je past. Door stap voor stap jouw keuzes te maken, kun je het uiterlijk van je product bepalen. Vervolgens voeg je een persoonlijke touch toe met eigen tekst, logo of naam.

Twijfel je over de juiste kleurencombinatie of een passende tekst? Aarzel dan niet om het contactformulier in te vullen of stuur me een appje via de knop “kan ik je helpen?” en deel zo veel mogelijk details over jezelf of degene voor wie het cadeau is bedoeld. Hierdoor kan ik je het beste advies geven. Je kunt me ook een direct bericht sturen via Instagram, waar ik mijn inspiratie en al gemaakte items deel.

Groet, Linda

Ik ben Linda de maker, ontwerper en eigenaar van Owned by