Hi,

Ik ben op zoek naar mensen zoals jij – enthousiast, authentiek en gepassioneerd – om deel uit te maken van het nieuwe Brand Ambassador team. Ben jij iemand die helemaal begrijpt waar Owned by voor staat (of wil dit natuurlijk wil weten), en denk je dat je mijn boodschap op een geweldige manier kunt verspreiden? Dan kan jij Brand Ambassador worden.

Het mooie is dat er geen regels zijn. Ik wil dat je je eigen stijl en ideeën gebruikt om Owned by te vertegenwoordigen. Of het nu gaat om Instagram-verhalen, creatieve TikTok-video’s, een blog op je website of gewoon gesprekken met je vrienden, het is helemaal aan jou. Juist omdat ik er van overtuigd ben dat mensen kopen van echte mensen is het aan jou. Tag mij in je Stories of post en ik doe hetzelfde bij jou. Misschien worden de foto’s wel gebruikt op mijn website!

Het leuke is, je wordt er nog voor beloond ook. Hoe groter je bereik hoe hoger de beloning.

Dus ben je bijvoorbeeld:

  • Grafisch Ontwerper en vind je dat je klanten hun huisstijl ook op hun werkplek moeten kunnen doorvoeren?
  • Organiseer je events en past Owned by bij het thema?
  • Blogger en op zoek naar mooie producten met een authentiek verhaal?
  • Influencer (in alle soorten en maten) en wil je graag mijn product promoten?
  • Of gewoon super fan en (vaste) klant van Owned by?

En heb je zin om Owned by Brand Ambassador te worden?

In de maand september ben ik bezig met alle voorbereidingen voor het programma. Stuur een berichtje naar linda@ownedby.nl met als onderwerp Brand Ambassador en ik geef je later meer informatie.

Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken.

Groetjes, Linda