Relatiegeschenken 

Ben je opzoek naar een leuk en persoonlijk cadeau voor je medewerkers, relaties of collega’s? Populair zijn bijvoorbeeld de notitieboeken en muismatten, of ander werkplek items, met logo. Op die manier geef je meteen iets functioneels en persoonlijks. Dit kan ook met een tekst of andere afbeelding.

Of heb je een hotel, camping of B&B en heb je een groot aantal sleutelhangers of gastenboeken nodig? Dat is ook mogelijk.

Als coach geef je misschien je klanten wel een welkomstgeschenk. Een notitieboek is dan perfect omdat ze dan meteen aantekeningen kunnen maken.

En dit kan natuurlijk het hele jaar door. Het is zelfs mogelijk om per maand een aantal cadeaus te bestellen als bijvoorbeeld verjaardagscadeau voor alle medewerkers. En dat dan een jaar lang.

Alle producten zijn namelijk ook in grotere oplages te krijgen. Hou wel rekening met een lange(re) levertijd aangezien alles met de hand gemaakt wordt. Ook werk ik met een natuurproduct, dus elk cadeau zal van elkaar verschillen.

Check wel eerst de prijzen van de items met alle gewenste opties, zodat je weet wat het ongeveer kost. Omdat ik iets tijdwinst heb op grote oplage bereken ik wel graag een kortingspercentage aan je door en kan ik bepaalde opties een kortingsbedrag geven. Neem contact op voor de mogelijkheden via de mail. Vermeld dan om welk cadeau het gaat, het aantal en voeg eventueel een logo toe, zodat ik die alvast kan bekijken.

Wil je meer weten over de manier waarop je een cadeau aan relaties kan geven? Lees dan mijn BLOG hier over. Want dat kan namelijk wel op 4 verschillende manieren.

Groet, Linda