– LEERVERF –

– Diverse benodigheden –

Customize je leren Owned by cadeauof je eigen jas, tas of sneakers.

Wil jij graag jouw originele, handgemaakte cadeau nog persoonlijker maken? Dan heb ik dé oplossing voor jou: Tarrago leer verf! Met deze verf kan je niet alleen leer verven, maar ook canvas, denim, mesh en andere soepele stoffen. Door de verf te combineren met een softner, wordt het vloeibaarder en nog geschikter voor het customizen van jouw cadeau of andere producten.

Met Tarrago leer verf kan je jouw sneakers, tas, jas of ander cadeau een eigen tekst of afbeelding geven. En dat is nog niet alles, want je kan ook een airbrush of speciale pen gebruiken om extra details aan te brengen op jouw project.

Bovendien is het ook nog eens leuk om jouw kinderen erbij te betrekken. Laat ze bijvoorbeeld een tekening maken op het cadeau van Owned by en het wordt nóg persoonlijker. Kortom, met Tarrago leer verf kan je jouw originele, handgemaakte cadeau customizen naar jouw eigen smaak en stijl.

Bij Tarrago kun je kiezen uit een uitgebreide collectie van kleuren, waaronder prachtige gemengde kleuren, neon, glow in the dark, verf die van kleur verandert onder invloed van zonlicht en pastelkleuren. Bovendien kun je mengkleuren kopen en je eigen unieke kleur creëren aan de hand van de Pantone kleurkaart. Op de website van Tarrago kun je zien welke kleur je nodig hebt en hoeveel.

Voor leer kun je gebruik maken van de deglazer om de toplaag van de verf te verwijderen, zodat de verf goed hecht en langer blijft zitten. Maak je project nog specialer met de Matt en Gloss makers. 

Bekijk onze collectie verf, toevoegingen en Owned by cadeaus zonder personalisatie, zodat je zelf aan de slag kunt gaan of je kinderen kunt laten customizen met leerverf.

Wil je alle kleuren in het echt bekijken? Dat kan! Bezoek Schoenmakerij Super Largo aan het Julianaplein 17 in Bussum en bekijk de gehele collectie, zodat je ter plekke een keuze kunt maken.

Maak jouw cadeau nog persoonlijker en origineel door het te customizen met leerverf. Veel plezier en succes met jouw project!