fbpx

4 keuzes voor een origineel zakelijk Kerstpakket!

leren a5 schrijfmap en visitekaarthouder in blauw met robijn en oudroze

Afgelopen jaren waren gekker dan ooit. Het werken zoals we gewend zijn is er niet meer. Misschien voel je je minder verbonden met je team dan voorheen. Of misschien juist meer… Ben je thuis blijven werken of is naar kantoor gaan weer de norm.

Iedereen heeft zich moeten aanpassen. We elkaar minder in het echt en meer via de laptop. Je team heeft aanpassingen moeten maken om privé en zakelijk te kunnen scheiden en dat is ze in de meeste gevallen gelukt. Uit onderzoek is gebleken dat men zelfs langer werkt dan normaal. Misschien heeft het bedrijf omzet verloren vanwege de lockdown en zijn jullie zelfs dicht geweest. Ook dat vergt aanpassingsvermogen van je team. Er waren, en zijn, onzekere tijden.

Het kan zijn dat je geen team hebt, maar dat je je vaste klanten en relaties wilt bedanken voor het vertrouwen en voor het volgen van een traject in welke vorm dan ook. Ook dan is het leuk om ze een persoonlijk cadeau te geven. Dit kan natuurlijk ook het hele jaar door op afroep.

diverse gekleurde sleutelhangers maxi
taupe met zwarte leren laptophoes met steenrood accent. A5 Schrijfmap in chestnut en zwart

Een persoonlijk en uniek cadeau.

Hoe dan ook, je wilt je team, medewerkers of relaties aan het einde van dit jaar extra bedanken voor hun inzet en opdrachten. En dat doe je met een persoonlijk cadeau. Juist nu is het belangrijk om na te denken over het soort cadeau dat je geeft. Geef je iedereen hetzelfde? Iets waar ze iets aan hebben op hun werk? Of geef je juist iets wat ze in hun vrije tijd kunnen gebruiken om te benadrukken dat dat heel erg belangrijk is.

Ik maak altijd persoonlijke cadeaus die functioneel zijn. Of het nu een notitieboek is met een logo van het bedrijf of een privé cadeau, zoals een camerariem, voor hun hobby. Er is heel veel mogelijk.

Verschillende type cadeaus

Ik heb cadeaus voor iedereen. De uitstraling van de ontwerpen zijn unisex en hebben een tijdloze uitstraling. De meeste items zijn voor je werkplek maar er zijn ook veel cadeaus voor als je onderweg bent. Daarnaast zijn de camerariemen populair.

Je stelt je cadeau zelf samen

Je stelt een cadeau samen door een aantal stappen te doorlopen. Dit is per cadeau verschillend. Je kan kiezen tussen de volgende personalisatie mogelijkheden:

 • 4 kleuren soepel vintage leer en 28 verschillende kleuren spiltleer
 • vele kleuren garen
 • 4 kleuren fournituren
 • 7 kleuren voering

Daarnaast kan er op elk item een eigen tekst in verschillende lettertypes: klassiek, strak of handgeschreven. Het aanleveren van een eigen tekstbestand of logo is ook mogelijk.

Naast een tekst kan er ook een naam op de achterkant. Dan is het echt een persoonlijk cadeau en  “owned by …”.

Hoe geef je een cadeau?

De manier waarop je een relatiegeschenk of cadeau aan je team geeft is ook belangrijk. Er zijn verschillende mogelijkheden:

In onderstaande video leg ik de 4 mogelijkheden nog eens uit en laat ik zien hoe de cadeaubon en CREATE YOUR OWN sample box er uit ziet.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het geven van een geschenk aan je team of je relaties. Stuur een mail via onderstaande contact formulier. 

  Groet, Linda

  Je kan deze blog ook doorsturen aan iemand anders (je werkgever of partner bijvoorbeeld). Dat doe je door op het middelste icoontje te klikken (het envelopje).

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  window.lintrk('track', { conversion_id: 14351098 });
  × Kan ik je helpen?