fbpx

Hoe ontdek je welke Quotes bij iemand past.

Antraciet leren notitieboek hoes met eigen tekst. Rug is taupe en elastiek is grijs

Quotes hebben de kracht om ons te inspireren, te motiveren en ons aan het denken te zetten. Maar wat maakt een quote mooi of inspirerend voor iemand? Het ontdekken welke quotes iemand mooi vindt, kan een boeiend proces zijn. Wie weet wat je over de ander ontdekt. Ik geef in deze blog een aantal tips zodat jij de perfect passende quote kan opgeven als je een uniek en persoonlijk Owned by cadeau bestelt.

 

1. Vraag er rechtstreeks naar

Soms is de meest directe aanpak de beste. Gewoon vragen welke quotes iemand mooi vindt, kan veel inzicht opleveren. Dit is een geweldige manier om het ijs te breken en een diepgaand gesprek te beginnen. Vraag naar hun favoriete quotes en waarom die citaten hen aanspreken. Dit kan leiden tot boeiende gesprekken over persoonlijke waarden, ervaringen en interesses.

2. Deel je eigen favoriete quotes

Het delen van je eigen favoriete quotes kan een uitnodigende manier zijn om anderen te laten delen wat ze mooi vinden. Als je een quote deelt die je inspireert of raakt, kan dit anderen aanmoedigen om hetzelfde te doen. Dit kan leiden tot een uitwisseling van citaten en ideeën, en je kunt ontdekken welke citaten resoneren met de mensen om je heen. 

3. Bespreek onderwerpen

Een andere aanpak is om te praten over onderwerpen die iemand interesseert. Vraag naar hun hobby’s, passies en waarden. Op basis van hun antwoorden kun je quotes voorstellen die relevant zijn voor die onderwerpen.

Bijvoorbeeld, als iemand gepassioneerd is over reizen, kun je een citaat voorstellen over avontuur en ontdekking. dit zou dan een perfecte quote op een leren paspoorthoes kunnen worden.

4. Luister naar wat ze zeggen

Mensen onthullen vaak veel in hun dagelijkse gesprekken. Let op wanneer iemand een quote aanhaalt of erover praat. Dit kan een sterke aanwijzing zijn dat die specifieke quote voor hen betekenisvol is.

Het hoeft natuurlijk geen specifieke quote te zijn, maar wel onderwerpen die je helpen om de juiste quote te vinden. Pinterest is een hulpmiddel om aan mooie quotes te komen. Vul een paar zoek woorden in en je krijgt meteen inspiratie.

Stel dat men het heeft over een volgende fase in hun leven of juist iets afsluiten dan kunnen dit mooie hints zijn voor een mooie spreuk of gezegde.

Soms kunnen mensen persoonlijke groei doormaken. Vraag naar momenten in hun leven waarin ze zich bijzonder geïnspireerd voelden en waarom dat zo was. Dit kan kan sowieso leiden naar mooie gesprekken.

Hoe mooi zou een bepaalde tekst zijn op de voorkant van bijvoorbeeld een gepersonaliseerde notitieboek dat men als dagboek of journal kan gebruiken!

5. Sociale media en online aanwezigheid

Een moderne manier om erachter te komen welke quotes iemand waardeert, is door hun sociale media-profielen te bekijken. Veel mensen delen regelmatig favoriete citaten of inspirerende uitspraken op platforms zoals Twitter, Instagram of Facebook. Door hun online activiteit te volgen, kun je een idee krijgen van welke quotes ze aanspreken.

Ga niet te ver terug in de tijd, want misschien heeft iemand jaren geleden iets gedeeld wat nu niet meer van toepassing is.

Het ontdekken van welke quotes iemand mooi vindt, kan naast interessant ook heel leuk zijn. Het is een manier om iemand beter te leren kennen en te begrijpen wat hen drijft. Of je nu direct vraagt, je eigen favorieten deelt, of gebruikmaakt van gedeelde interesses, het delen van citaten kan leiden tot diepgaande en waardevolle gesprekken.

Citaten hebben de kracht om te verbinden en te inspireren, en door te ontdekken welke quotes iemand mooi vindt, kun je dieper inzicht krijgen in hun gedachten en gevoelens. 

Als je een cadeau van Owned by laat maken kan je deze personaliseren met een eigen tekst en naam. Op deze manier geef je iets bijzonders en unieks. Het geeft aan dat je naar ze geluisterd hebt en dat die persoon er toe doet. Bekijk de webshop voor leuke ideeën. Weet je niet wat je iemand kan geven. Lees dan het blog over hoe je kan ontdekken wat je iemand kan geven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

window.lintrk('track', { conversion_id: 14351098 });
× Kan ik je helpen?