EEn unieke tas met naam

” Als uiterste elkaar in het midden ontmoeten” 

Ik ben altijd een persoon geweest die van contrasten houd. Mijn stijl is daarom altijd een mix van uiterste. Of ik nu een nette pantalon combineer met een leren jack en stoere laarzen of dat ik een ripped jeans draag met een blouse, blazer en hoge hakken. 

Die uiterste wilde ik laten samen komen in mijn collectie tassen. Elke tas is afgewerkt met mijn uniek combinatie van een ruig stoer randje en een net afgewerkt randje. Zo is mijn stijl altijd herkenbaar.

Er zijn twee basis tassen collecties, The NEW YORK en The LONDON, die bestaan uit aantal verschillende basis modellen: Tiny, Daily, City, Flex, Wide, Large, Back en Go.

Elk model is aan te passen met een aantal vaste opties. Je begint met het formaat van het basismodel, je kiest de sluiting (rits of klep) en het type hengel (zij, voor of flex). Ook kies je je gewenste buitenvakken. Daarnaast kies je het aantal vakken aan de binnenkant.

En natuurlijk kies je de gewenste kleuren combinatie. Je kan kiezen uit 4 verschillende kleuren leer, 5 kleuren garen, 4 kleuren fournituren en 7 kleuren voering. Elke combinatie geeft de tas een eigen stijl en look. Zo past de tas precies bij jou.

De tas wordt afgemaakt met je eigen naam (OWNED by…). Zo is elke tas uniek!

Shop de tassen collectie

Let’s GO

Wat zijn jouw wensen?

Wil jij ook een eigen ontworpen tas? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem contact met je op.