fbpx

Hoe richt ik mijn werkplek in met stijlvolle accessoires.

Notitieboek hoes, etui, penhoes en kabelbinder in blauw, cognac en dauw.

Je werkplek is een plek waar je een groot deel van de dag bent. Dan moet het qua stijl natuurlijk ook een fijne plek zijn. Elke items moet bij je persoonlijkheid passen. Zeker als je je bureau in je eigen huis hebt moeten de accessoires niet misstaan in je interieur. En wat als je een eigen zaak hebt, waar klanten binnen komen? Zeker dan moet het bij jou, maar ook je bedrijf passen.

Naast dat alle Owned by cadeaus functioneel zijn moeten ze dus ook nog bij je persoonlijkheid en interieur passen. En omdat ik duurzaamheid belangrijk vind ik dat je er lang plezier van moet hebben.

Maar hoe doe je dat dan? Alle leren items in mijn collectie zijn te personaliseren. Je stelt het gehele items zelf samen uit een aantal basis kleuren. Daarnaast personaliseer je het met een motiverende tekst of je bedrijfslogo. Zo heb je iets wat niemand heeft (of geeft, als je het cadeau geeft). Je moest er blij van worden en het moest een bepaalde emotie oproepen. Je wilt het bewaren omdat het je herinnert aan een mijlpaal of een nieuwe stap.

kakigroene tablet hoes en schrijfmap met bijpassende etui

Waarom is het belangrijk dat je werkplek bij je past? Omdat het niet alleen een plek is om te werken, het is een verlengstuk van wie jij bent. Het is de plek waar jouw magie gebeurt, waar jouw creativiteit tot leven komt. Want, eerlijk gezegd, wie heeft er een standaard kantoor nodig als je een werkplek kunt hebben die net zo uniek is als het werk wat je doet?

Het mooie is dat als je een bedrijf hebt je kan kiezen voor werkplek accessoires die passen bij je huisstijl en branding. Want alles moet niet alleen online kloppen maar ook offline.

Groet, Linda

NAAR DE WERKPLEK CADEAUS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

window.lintrk('track', { conversion_id: 14351098 });
× Kan ik je helpen?