LEREN SLEUTELHANGERS

Een leren sleutelhanger met eigen tekst klinkt als een simpel klein cadeau. Maar sleutels zijn wel van belang bij heel veel speciale gelegenheden. Denk aan de eerste “grote mensen fiets” van je kind, een rijbewijs, een nieuw huis, samenwonen, een caravan of een nieuw bedrijfspand. Bij elke nieuwe levensfase heb je namelijk sleutels nodig. 

Daarom is een sleutelhanger, al is het nog zo klein, een origineel en persoonlijk cadeau om te geven. Bij Owned by kan je deze leren sleutelhanger personaliseren met een eigen tekst in de kleurencombinatie die je vindt passen bij de persoon of gelegenheid.

Er zijn twee verschillende sleutelhangers. Eentje met een standaard Owned by tekst en één waarom je je eigen tekst kan zetten. Die laatste is verkrijgbaar in verschillende maten en dus ook voor elk budget. Daarnaast is de leren keycord ook een handig toevoeging voor diegene die de sleutels snel bij de hand willen hebben.

Heb je een hotel, vakantiehuis die je verhuurd of een B&B, dan kan ik meedenken om een sleutelhanger passend bij je bedrijf te maken.

– PRODUCTEN –

NIEUW!