LEREN SLEUTELHANGERS

Een leren sleutelhanger met eigen tekst klinkt als een simpel klein cadeau. Maar sleutels zijn wel van belang bij heel veel speciale gelegenheden. Denk aan de eerste “grote mensen fiets” van je kind, een rijbewijs, een nieuw huis, samenwonen, een caravan of een nieuw bedrijfspand. Bij elke nieuwe levensfase heb je namelijk sleutels nodig. 

Daarom is een sleutelhanger, al is het nog zo klein, een origineel en persoonlijk cadeau om te geven. Bij Owned by kan je deze leren sleutelhanger personaliseren met een eigen tekst in de kleurencombinatie die je vindt passen bij de persoon of gelegenheid.

Er zijn twee verschillende lengtes sleutelhangers en totaal drie verschillende soorten. Eentje met een standaard Owned by tekst (My Keys) en één waarop je je eigen tekst kan laten zetten. Die laatste is verkrijgbaar in verschillende maten en dus ook voor elk budget. Wil je geen tekst? Dat kan ook. Dan kies je voor elk gezinslid een andere kleurencombinatie. Daarnaast is de leren keycord ook een handig toevoeging voor diegene die de sleutels snel bij de hand willen hebben.

Heb je een hotel, vakantiehuis die je verhuurd of een B&B, dan kan ik meedenken om een sleutelhanger passend bij je bedrijf te maken.

Wist je trouwens dat je bij Schoenmakerij Super Largo (waar ik in de kelder zit) extra sleutels na kan laten maken…

– PRODUCTEN –

zonder tekst
NIEUW!
zonder tekst