fbpx

5 musthaves voor je werkplek

Tegenwoordig is een (thuis)werkplek niet meer weg te denken uit ons interieur. Of je nu aan de keukentafel zit of een aparte werkkamer hebt. En werk je dan niet beter als je alles bij de hand hebt wat je nodig hebt. Maar ook een werkplek buiten de deur moet functioneel zijn. Misschien werk je zelfs veel onderweg. Tegenwoordig hebben veel mensen een flexplek. Die is kaal en zonder de juiste benodigdheden om je een inspirerende werkplek te geven. En daar is wat aan te doen.

Er zijn dan namelijk een aantal items waar je niet zonder kunt. In de meeste gevallen een laptop en telefoon. Of je nu een klussenbedrijf hebt, in loondienst op kantoor, je zit toch een aantal keer per week achter de computer. Maar als je je computer niet bij de hand hebt schrijf je nog op papier. Ik ben nog steeds fan van schrijven op papier. Je kan snel even een aantekening maken en je bent niet afhankelijk van stroom.

Toen ik Owned by begon deed ik dit omdat ik een passie voor papier heb. Ik heb stapels notitieboeken en vind dat nog steeds de manier om dingen uit mijn hoofd te krijgen. Maar naast papier was ik ook fan van leer en daarom begon ik 7 jaar geleden met het maken van de leren hoes. Daarna volgde vele andere items, maar ze hadden 1 ding gemeen:

FUNCTIONALITEIT

Je moet het kunnen gebruiken, het liefst elke dag. En niet maar een paar maanden, maar het liefste vele jaren. Omdat alles in de webshop functioneel is noem ik hier de top 5 van de cadeaus die voor iemand of je zelf kan kopen voor je (thuis)werkplek. Want naast de basis als een bureau en stoel maken werkplek en bureauaccessoires het natuurlijk ook meteen een stuk leuker om te werken.

Notitieboek

Ondanks de laptop blijft dit item onmisbaar op je bureau of onderweg. Of het nu projecten zijn, een To Do lijst of een braindump. Ik gebruik hem voor notities die ik echt wil bewaren voor later, zoals meetings en webinars. En weet je wat zo handig is van de leren notitieboek hoes? Dan je altijd een leuk en persoonlijk notitieboek hebt die jou motiveert met een eigen tekst of je logo.

Schrijfmap

Kom je veel op locaties en moet je even snelle notities maken dan is de schrijfmap handig. De schrijfmap die ik in de collectie heb kan ook met een notitieboek of ringband gemaakt worden.

Muismat

De een doet het zonder, ik zelf graag met. Het gebruiken van een muis. Het scrolled net even lekkerder met een gladde ondergrond. En dan is de leren muismat natuurlijk ideaal. En omdat je er een logo op kan zetten maak je ook meteen reclame als je ergens buiten de deur je werkplek hebt.

Etui

Handig voor je pennen, snoertjes, usbsticks en andere rommeltjes. Is het leren tui te klein dan kan het ook het make-uptasje zijn. Je kan de etui gebruiken om alles netjes aan het einde van de dag op te ruimen of om alles makkelijk te kunnen vinden in je tas.

Laptophoes

Aan het einde van de dag wil je ook je spullen opbergen. Of je bent veel onderweg en neemt je laptop mee. Dan is de hoes laptophoes heel handig om je laptophoes veilig mee te nemen en je spullen handig in op te bergen.

Daarnaast heb je natuurlijk ook vele andere accessoires op je werkplek functioneel en gestructureerd te houden, maar ook mooier te maken. Want bovenstaande neem je mee onder je arm of in je tas, maar hoe kies je nu de juiste werkplekaccessoires voor je bureau of eettafel. Daarover aankomende week meer, want ik ga een aantal mooie bureauaccessoires toevoegen aan de webshop.

Groet, Linda 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

window.lintrk('track', { conversion_id: 14351098 });
× Kan ik je helpen?