fbpx

8 cadeautips voor moederdag

leren map voor een notitieboek met petrol binnenkant

Verras de moeder in je leven dit jaar met een uniek cadeau dat past bij haar hobby’s en interesses. Het kan altijd een uitdaging zijn om het perfecte geschenk te vinden voor haar verjaardag en Moederdag, maar met deze 8 functionele cadeau-ideeën wordt het gemakkelijker dan ooit. Ontdek onze tips en geef haar een cadeau waar ze echt van zal genieten op deze speciale dag voor moeders.

Fotograferen: met een leren camerariem met een leuke tekst geef je een cadeau met een persoonlijke boodschap. Iets wat ze elke keer ziet als ze gaat fotograferen.

Schrijven: Misschien houdt ze van het schrijven van gedichten of verhalen. Of schrijft ze nog To Do lijstjes met de hand. Dan is een notitieboek met een leuke tekst een idee. 

Reizen: Weekendjes weg of een verre reis. Ze is avontuurlijk en vindt het leuk om op pad te gaan. Een paspoort gebruik je niet alleen tijdens verre reizen. Een leuke leren paspoorthoes met een leuke quote of met een tekening van de (klein)kinderen is heel origineel. Daarnaast kan je haar ook een bagagelabel geven die ze aan haar handbagage of koffer kan hangen. 

Voorkant leren gepersonaliseerde paspoorthoes in cognac
Notitieboek hoes, etui, penhoes en kabelbinder in blauw, cognac en dauw.

Thuis: Is theedrinken een hobby? Jazeker! Een leren onderzetter met een tekst of tekening zal ze elke dag gebruiken. Of een sleutelhanger of keycord met de namen van de (klein)kinderen. Die heef ze ook elke dag in haar handen. Net als haar telefoon. Dus een leren telefoonkoord met een lieve tekst is niet alleen leuk, maar ook handig

hard roze leren keycord met zilveren musketon en micro sleutelhanger

Wist je dat de tekst op deze cadeaus ook in jouw eigen handschrift gezet kunnen worden. Of gelaserd kunnen worden met een tekening of afbeelding? Schrijf iets met een donkere pen op wit papier, fotografeer de tekst en upload deze op de product pagina. Elk Owned by item kan je zelf samenstellen in de kleurencombinatie die bij haar past. En er kan een naam op het cadeau. Zo geef je een origineel, persoonlijk en functioneel cadeau.

Groet, Linda

Bekijk de andere cadeaus in mijn webshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

window.lintrk('track', { conversion_id: 14351098 });
× Kan ik je helpen?