kakigroene tablet hoes en schrijfmap met bijpassende etui

Personalisatie van een Owned by item.

Door te kiezen voor een Owned by items én kleurencombinatie wat bij jou of iemand anders past heb je al een uniek product gecreëerd. Met een personalisatie wordt dit nog persoonlijker.

Als je het item cadeau geeft kan een tekst een bijzondere betekenis hebben. Of dit nu een logo is van een bedrijf of een motiverende tekst, je geeft iets wat niemand heeft.

Voor jezelf kan het iets zijn wat écht bij je past omdat je het niet in de winkel kan kopen.

De personalisatie wordt gedaan met een lasermachine. De tekst of het logo wordt er ingegraveerd waardoor de personalisatie altijd donker van kleur is. Kies je dus voor een donkere kleur zoals zwart of donkerbruin dan is de tekst minder zichtbaar. Dan zou in dit geval antraciet of lichtbruin beter zijn.

Elk personalisatie die je invult copy/paste ik naar de graveermachine, dus let goed op spelling en grammatica fouten. Vul de tekst per regel in. Als de zinnen te lang worden voor het product dan ga ik de zin opsplitsen. Hoe langer de zin hoe kleiner de tekst kan worden. Heb je nog aanvullende informatie met betrekking tot de plaatsing? Vermeldt dat dan bij ‘opmerkingen’ bij het product zelf.

Je kan kiezen uit verschillende lettertypes waarvan er vast wel eentje is die bij jou of de ontvanger past. Je kan ook een tekstbestand maken (bijvoorbeeld in Canva) en deze als JPG uploaden op de pagina.

Klik hier om naar de webshop te gaan.

Groet, Linda