Blijvend & Persoonlijk 
Alle leren producten
van Owned by zijn te personaliseren.

Ben jij ook altijd opzoek naar een origineel en uniek cadeau?

Alle leren producten van Owned by zijn te personaliseren. Zo kan je altijd een eigen tekst kiezen die bij jou past. Of kies een tekst of quote die heel veel voor iemand anders betekent. Je geeft iemand op die manier een blijvende en persoonlijke herinnering.

HELEMAAL OP MAAT
Je bestelling wordt pas gemaakt als je deze bestelt. Dit geeft je de mogelijkheid om aanpassingen te maken. De standaard levertijd is ongeveer 5 dagen, maar sleutelhangers en camerariemen kunnen meestel binnen 2 dagen verstuurd worden (mits door de weeks besteld). Wil je een product wat niet in mijn webshop staat? Ga dan naar de pagina: “DESIGN YOUR OWN”. Hier lees je over hoe ik van idee, naar tekening, naar patroon, naar uniek product voor jou kan maken.

Heb je een dringende vraag? Bijvoorbeeld of er een tekst mogelijk is of als je een bepaalde ontvangst datum in gedachte hebt? Stuur dan een mail of bel naar 06-51829449 (dinsdag t/m zaterdag tussen 9 – 18 uur).

Bekijk bestelinstructie video

PERSONALISATIE MOGELIJKHEDEN
Je kunt kiezen uit 3 verschillende personalisatie mogelijkheden qua teksten die je bij bepaalde producten ook kunt combineren:

  • Geperste 3D hoofdletters van 4cm hoog : deze worden met een speciale techniek in het leer geperst waardoor ze 3D op het leer liggen. Hierbij is de hoeveelheid letters die je kan gebruiken per product verschillend. Dit proces duurt 3 dagen.
  • Gelaserde tekst: Deze techniek is nieuw bij Owned by en doe ik in samenwerking met Super Largo Schoenmakerij in Bussum. Hier mee zet ik alle teksten op de producten. Deze mogelijkheid is ook geschikt als je bijvoorbeeld ergens een logo op wilt hebben. Perfect voor een relatiegeschenk dus.
  • Gestanste tekst: Deze techniek gebruik ik bij de sleutelhangers en camerariemen. Daarbij sla ik de letters 1 voor 1 in het leer.

LEERSOORTEN
Ik maak gebruik van diverse soorten leer.

  • Splitriem: Voor de hengsels, camerariemen, sleutelhangers en armbanden gebruik ik dik splitriem. Dit houd z’n stevigheid en vormt een mooi contrast met de andere soepele leersoorten. Deze is het krijgen in diverse kleuren.
  • Vintage leer: Voor de tassen gebruik ik mooi dik leer met een vintagelook. Hierin zie je mooi de nerven en het levendige van het leer. Standaard gebruik ik zwart, cognac, grijs en donkerbruin, maar is in meerdere kleuren te vinden. Hier en daar een beschadiging door een insect of prikkeldraad kan daardoor voor komen.

Geen van de leersoorten is speciaal voor mij geproduceerd. Ik heb ook geen voorraden, omdat ik geen verspilling van leer wil. Het kan daarom voor komen dat het leer van de voorbeelden afwijkt van het leer dat ik voor jou cadeau gebruik.

Naast tekst en leer kan je ook zelf kiezen welke kleur fournituren, garen en voering je wilt. Per product kan je de gewenste keuze aangeven. Geen idee wat er bij elkaar past? Bestel dan de CREATE YOUR OWN sample box en ga thuis combineren.