‘Wat OWNED BY zo uniek maakt? Je stelt helemaal zelf je cadeau samen. Zo geef je iets wat niemand heeft en ontvang je iets wat je nog niet hebt. Niet alleen functioneel, maar ook met een emotionele waarde.

OWNED BY ontstond tijdens een regenachtige vakantie in oktober 2014. Ik wilde dingen creëren en mensen inspireren. Na lang zoeken, mixte ik al mijn passies en begon met het maken van leren tassen en notitieboekhoezen naast mijn fulltime baan. In April 2015 zette iemand mijn notitieboek op Instagram en het balletje begon te rollen. Opeens wilde mensen mijn producten inkopen. Ik ging naar de KvK en startte in april 2015 mijn bedrijf officieel.

Het hele verhaal kan je terug lezen op mijn Blogpagina.

LEES AL MIJN BLOGS

CREATIEVE MULTI-PASSIONATE

Ik ben Linda, maak de producten van Owned by in mijn eigen atelier in Bussum en ben daarnaast op allerlei vlakken heel erg creatief. Mijn collectie bestaat uit een aantal producten die door de vraag van mijn klanten is gegroeid tot een huidige vaste collectie. Ik doe geen custommade opdrachten, maar denk wel altijd mee om, binnen het ontwerp van het gekozen product, de functionaliteit van je gewenste cadeau te behouden.

GEEN CUSTOMMADE, TOCH UNIEK

Alle items worden met de hand in mijn atelier gemaakt en heeft als persoonlijke handtekening altijd een net en een ruig randje qua afwerking. Ik werk met leer dat een vintage uitstraling heeft en waarvan ik dus ook nooit twee dezelfde producten kan maken. Of dat nu is door de keuzes die jij zelf maakt qua personalisatie of door het leer dat ik op dat moment op voorraad hebt, je gekozen cadeau is altijd uniek.

Daarnaast zijn mijn cadeaus in alle opzichten uniek en authentiek. Geen enkel deel van de huid is hetzelfde. Het leer kan per cm verschillen in structuur en heeft hier en daar een litteken. Hét bewijs dat de koe een goed leven heeft gehad…

 

Liefs, Linda 

 

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.