‘Wat OWNED BY zo uniek maakt? Het reflecteert mijn persoonlijkheid en ik hou het dicht bij mezelf.’

OWNED BY ontstond tijdens een regenachtige vakantie in oktober 2014. Ik wilde dingen creëren en mensen inspireren. Na lang zoeken, mixte ik al mijn passies en begon met het maken van leren tassen en notitieboekhoezen naast mijn fulltime baan. In April 2015 zette iemand mijn notitieboek op Instagram en het balletje begon te rollen. Opeens wilde mensen mijn producten inkopen. Ik ging naar de KvK en startte in april 2015 mijn bedrijf officieel.

Het hele verhaal kan je terug lezen op mijn Blogpagina.

LEES AL MIJN BLOGS

STOER MET EEN RUIG RANDJE

Wat OWNED BY zo uniek maakt? Het reflecteert mijn persoonlijkheid en ik hou het dicht bij mezelf. Ik ben iemand met veel tegenstrijdigheden in alles wat ik doe en leuk vind. Ik hou van stoer, maar kan ook een meisje/vrouw zijn. Daarom hebben mijn producten een ruig en stoer randje: 1 kant is afgewerkt en de andere niet.

CONTRAST

Mijn inspiratie haal ik uit steden, terwijl ik eigenlijk echt een natuurmens ben. Ik hou van de chaos, de architectuur, hoekige vormen en harde lijnen, verschillende materialen, structuren en de straten (met de putdeksels) zijn voor mij een inspiratiebron voor de producten van OWNED BY.

Het gebruik van natuurlijke materialen (leer, stof en papier) en de persoonlijke touch, dat is de zachte kant en het contrast in mijn merk. Uniek aan OWNED BY is de mogelijkheid om persoonlijke teksten op producten te zetten. Soms vraag me af wat het verhaal achter de vaak emotionele quote of tekst is… Heb je ooit iets bij mij besteld en wil je je verhaal vertellen dan hoor ik het graag.

Liefs, Linda