OWNED BY ONE…

Als creatieveling ben ik elke keer weer aan het zoeken naar unieke en nieuwe manier om jouw cadeaus van leer te personaliseren. Met name tijdens en na de zomervakantie is er een moment waar ik op nieuw inspiratie op doe. In dit geval had ik net kleuren leer toegevoegd aan de collectie (zomer 2022) toen ik vond dat mijn Instagram account niet meer paste bij de collectie.

Waar ik in 2015 begon met alleen zwart, ben ik sinds 2018 steeds meer kleuren gaan toevoegen. Eerst basis kleuren, maar nu inmiddels al meer dan 28 kleuren waar ik verschillende items van maak. Maar die wilde ik natuurlijk ook op www.instagram.com/ownedby_lindabaart laten zien!

Inspiratie is overal…

Ik begon te zoeken naar inspiratie foto’s. Omdat ik zelf graag fotografeer viel me iets om. Ondanks dat zwart mijn favoriete kleur is, zit er in mijn foto’s altijd kleur. De onderwerpen zijn van steden. Nu hou ik van Street art, ik vind de kunstwerken op de muren van steden vaak prachtig. En om te bewijzen dat kleur niet altijd zoetig of schattig hoeft te zijn, begon ik deze foto’s als inspiratie te delen.

Kunstleer…

Onbewust begon er een creatief idee te ontstaan. Wat als ik ‘one of a kind’ items ga maken. Elk item uniek qua kleur én nog steeds te personaliseren en graveren met een eigen tekst of afbeelding. Dus ik leende wat spuitbussen uit de schoenmakerij van mijn vriend en ging aan de slag. In dat proces zijn er een aantal unieke items ontstaan waar er dus maar eentje van is!

Dus ben jij opzoek naar dat ‘net weer wat anders’, maar altijd functioneel cadeau van leer’? Dan vind je deze hier vast tussen zitten. Hou deze pagina ook goed in de gaten, want deze wordt elke keer geüpdate met nieuwe en uniek items van leer.

ONE of a KIND

ONE of a KIND collectie

leren sleutelhanger ONE

 10,00 Incl. Btw
ONE of a KIND

ONE of a KIND collectie

leren sleutelhanger ONE

 10,00 Incl. Btw
ONE of a KIND

ONE of a KIND collectie

leren sleutelhanger ONE

 10,00 Incl. Btw
ONE of a KIND

ONE of a KIND collectie

leren sleutelhanger ONE

 10,00 Incl. Btw
ONE of a KIND

ONE of a KIND collectie

leren sleutelhanger ONE

 10,00 Incl. Btw
ONE of a KIND

ONE of a KIND collectie

leren sleutelhanger ONE

 10,00 Incl. Btw
ONE of a KIND

ONE of a KIND collectie

leren sleutelhanger ONE

 10,00 Incl. Btw
ONE of a KIND

ONE of a KIND collectie

leren sleutelhanger ONE

 10,00 Incl. Btw
ONE of a KIND

ONE of a KIND collectie

leren sleutelhanger ONE

 10,00 Incl. Btw