Customize je leren Owned by cadeau of je eigen jas, tas of sneakers.

Of je nu je Owned by cadeau zelf wil personaliseren, je sneakers customizen, je tas of jas een eigen tekst of afbeelding geven, dan heb ik een goeie (leer)verf voor je. Onverdund verf je op leer, met een softner wordt de Tarrago verf vloeibaarder en geschikt voor Denim, canvas, mesh en andere soepelen stoffen. Je kan het dan ook in de airbrush gebruiken of er een speciale pen mee vullen om mee te schrijven en je project details te geven.

Laat je kinderen een tekening maken op een cadeau van Owned by en het is nóg meer ‘eigen’.

Tarrago kleurkaart leerverf

Tarrago heeft een grote collectie kleuren, waaronder mooie gemengde kleuren, neon, glow in the dark, verf die verkleurd in het zonlicht en pastelkleuren. Daarnaast kan je mengkleuren kopen en aan de hand van de Pantone kleurkaart je eigen unieke kleur mengen. Je ziet op de website van Tarrago welke kleur en hoeveel je er van nodig hebt.

De Matt en Gloss makers geven je project net even dat betere meer. Gebruik voor leer de deglazer om de toplaag van verf te halen zodat je verf goed dekt en langer blijft zitten op leer.

Bekijk hieronder de collectie verf, toevoegingen en Owned by cadeaus zonder personalisatie zodat je zelf (of je kinderen) aan de slag kunnen.

Wil je alle kleuren even in het echt zien? Dat kan! Bij Schoenmakerij Super Largo staat de gehele collectie zodat je ter plekke je keuze kan maken.

Succes en veel plezier!

– LEERVERF –

– Voorbereidingen, toevoegingen en finishers –