Bezoek mijn Atelier in Bussum

Persoonlijk contact

Sinds begin augustus 2018 heb ik naast mijn webshop ook een atelier en showroom geopend. Ik vond het belangrijk dat er voor een persoonlijk product ook persoonlijk contact was. Mijn vriend heeft, als derde generatie schoenmakers in de familie, een Schoenmakerij overgenomen en er was ook ruimte voor mij in de kelder. Na een kleine verbouwing, die uiteindelijk groter werd, zijn we geopend. We zijn de perfecte aanvulling op elkaars werk.

Showroom en open atelier

Mijn leeratelier is opgesplitst in een showroom en een atelier gedeelte. In het showroom gedeelte kan je mijn producten zien, het leer voelen en de verschillende opties bekijken en overleggen. Je kan meteen een kijkje in mijn atelier nemen en dus zien hoe het gemaakt wordt. Ik maak ook regelmatig nieuwe samples die niet op de website staan, dus die kan je ook in de showroom bekijken.

Ik heb de inrichting dicht bij mijn eigen smaak gehouden, dus toen er tijdens de verbouwing een oude stenen muur en een zwart betonnen vloer tevoorschijn kwamen, was ik meteen blij. Door oud en nieuw te mixen, heb ik een huiselijk sfeer gecreëerd waarin iedereen zich meteen thuisvoelt. 

Wat kan je verwachten

Ik heb een vaste collectie die je hier ook op mijn webshop kan zien. Een groot deel kan je vinden in mijn atelier, maar het is met name een plek waar je het leer kan zien en ruiken en waar ik je verschillende opties kan laten zien. Ben je opzoek naar een uniek product op maat dan kan je terecht in de Schoenmakerij. We werken wel soms samen aan verschillende projecten.

Wil je een keer komen kijken? Stuur me dan een mail om een afspraak te maken. Dan weet je zeker dat ik er ben en dat ik de tijd voor je kan nemen. 

Groet, Linda