Bezoek mijn Atelier in Bussum

Sinds begin augustus 2018 heb ik naast mijn webshop ook een atelier en winkel geopend. Ik vond het belangrijk dat er voor een persoonlijk product ook persoonlijk contact was. En dat kan nu! Mijn vriend heeft, als derde generatie schoenmakers in de familie, halverwege dit jaar een Schoenmakerij overgenomen. En er was ook ruimte voor mij. Na een kleine verbouwing, die uiteindelijk groter werd, zijn we geopend. We zijn de perfecte aanvulling op elkaars werk.

Mijn leeratelier is opgesplitst in een winkel en een atelier gedeelte. In het winkelgedeelte kan je mijn producten bekijken en meteen een kijkje in mijn atelier nemen en dus zien hoe het gemaakt wordt. Ik verkoop er ook andere merken van mede ondernemers waar ik fan van ben. Dus hou je van mijn producten dan vindt je deze merken ook zeker leuk. Er staan ook een aantal leuke samenwerkingen op de planning, dus hou mijn Social Media goed in de gaten.

Ik heb de inrichting dicht bij mijn eigen smaak gehouden, dus toen er tijdens de verbouwing een oude stenen muur en een zwart betonnen vloer tevoorschijn kwamen, was ik meteen blij. Door oud en nieuw te mixen, heb ik een huiselijk sfeer gecreëerd waarin iedereen zich meteen thuisvoelt. Kom je ook een keer kijken? Ik zit op het Julianaplein 17 in Bussum. Dat is tegenover de HEMA bij het spoor.

Groet, Linda