Bezoek mijn Atelier in Bussum

 

Persoonlijk contact

Sinds begin augustus 2018 heb ik naast mijn webshop ook een atelier en showroom geopend. Ik vond het belangrijk dat er voor een persoonlijk product ook persoonlijk contact was. En dat kan nu! Mijn vriend heeft, als derde generatie schoenmakers in de familie, een Schoenmakerij overgenomen en er was ook ruimte voor mij in de kelder. Na een kleine verbouwing, die uiteindelijk groter werd, zijn we geopend. We zijn de perfecte aanvulling op elkaars werk.

Showroom en open atelier

Mijn leeratelier is opgesplitst in een showroom en een atelier gedeelte. In het showroom gedeelte kan je mijn producten zien, het leer voelen en de verschillende opties bekijken en overleggen. Je kan meteen een kijkje in mijn atelier nemen en dus zien hoe het gemaakt wordt. Ik maak ook regelmatig nieuwe samples die niet op de website staan, dus die kan je ook in de showroom bekijken.

Ik heb de inrichting dicht bij mijn eigen smaak gehouden, dus toen er tijdens de verbouwing een oude stenen muur en een zwart betonnen vloer tevoorschijn kwamen, was ik meteen blij. Door oud en nieuw te mixen, heb ik een huiselijk sfeer gecreëerd waarin iedereen zich meteen thuisvoelt. 

Dus woon je in de buurt en ben je nieuwsgierig naar wat ik maak? Je bent altijd welkom. Voor tassen maak ik liever een afspraak zodat ik echt de tijd kan nemen om alle opties door te nemen.

Groet, Linda

Maak een afspraak

Informatie 

Wil je een keer komen kijken? Ik zit op het Julianaplein 17 in Bussum. Dat is tegenover de HEMA bij het spoor. Openingstijden zijn van dinsdag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur. Zondag en maandag gesloten. Kom je van ver? Soms heb ik afspraken bij de deur, dus mail me dan voor de zekerheid of ik op een bepaalde dag aanwezig ben.

Voor een tas kan je via de contactpagina een afspraak maken.