Mijn stijl is een mix van uiterste

Of ik nu een nette pantalon combineer met een leren jack en stoere laarzen of dat ik een ripped jeans draag met een blouse, blazer en hakken. Die uiterste wilde in laten samen komen in mijn collectie leren tassen. Elke tas is afgewerkt met mijn uniek combinatie van een ruig stoer randje en een net afgewerkt randje. Zo is mijn stijl altijd herkenbaar. De tassen collectie bestaan uit 2 lijnen: The LONDON, al 4 jaar in de collectie, en sinds 2020, The NEW YORK collectie.

The LONDON collectie bestaat nu uit aantal verschillende basis modellen: Little, Daily, City, Flex, Large en Go. The NEW YORK collectie bestaan nu uit de Daily en City, Wide en Flex. Deze collectie wordt in 2021 vernieuwd en is tijdelijk niet verkrijgbaar.. Het verschil tussen de 2 collecties? The LONDON tassen zijn stoer, nonchalant en edgy, net als Londen. The NEW YORK tassen zijn strak, netjes en classy

“Als uiterste elkaar in het midden ontmoeten”

Elk model is aan te passen naar wens. Je begint met het basismodel, je kiest de sluiting (rits, klep, beugel) en het type hengel (zij, voor of flex). Elke leren tas is gepersonaliseerd naar jouw stijl.

Daarna kies je de kleuren combinatie. Je kan kiezen uit 4 verschillende kleuren leer, 5 kleuren garen, 6 kleuren fournituren en 5 kleuren voering. 

De tas wordt afgemaakt met je eigen naam (OWNED by…) en nummer in de tas. Zo is elke tas uniek!

PRODUCTEN

Budget tussen de €35,- en €60-

The little LONDON met afbeelding

39.90 Incl. Btw

budget boven de €60,-

The LONDON daily met afbeelding

129.90 Incl. Btw

budget boven de €60,-

The LONDON city met afbeelding

99.90 Incl. Btw
239.90 Incl. Btw
Tijdelijk niet verkrijgbaar

budget boven de €60,-

The NEW YORK daily

149.90 Incl. Btw
Tijdelijk niet verkrijgbaar
279.90 Incl. Btw
Tijdelijk niet verkrijgbaar