EEn unieke tas met naam

“Als uiterste elkaar in het midden ontmoeten”

Ik ben altijd een persoon geweest die houdt van contrasten. Mijn stijl is daarom altijd een mix van uiterste. Of ik nu een nette pantalon combineer met een leren jack en stoere laarzen of dat ik een ripper jeans aan heb met een blazer en hoge hakken. Die uiterste heb ik samen laten komen in mijn tassen collectie.

Op de pagina FASHION vind je een aantal van mijn standaard tassen. Ze zijn verdeeld in twee verschillende collecties: The LONDON en The NEW YORK collectie. Het verschil zit ‘m in de zijkant en de stevigheid van de tas. Mijn overall stijl is herkenbaar aan het combineren van een ruig en net afgewerkt randje. Beide collecties bestaan uit een aantal basis modellen: Tiny, Daily, City, Flex, Wide, Large, Back en Go.

Elk standaard model is aan te passen naar jouw wens. Je begint met het basis model, je kiest de sluiting (rits, klep of beugel) en type hengsel (zij, voor of flex). Elke combinatie geeft de tas een eigen stijl en look. Zo past de tas precies bij jou. Ook bepaal jij hoeveel binnen- en buitenvakken je wilt. Je kunt zelfs de maten van de basismodellen aanpassen.

De collectie

The LONDON

NONCHALANT | STOER | EDGY

The NEW YORK

STEVIG | STRAK | NETJES

Hierboven zie je het verschil tussen The LONDON en The NEW YORK collectie. De tassen uit dezelfde collectie zijn leuk met elkaar te combineren als set. Als je kiest voor de zijhengsels dan kan je de standaard hengsel vervangen voor verschillende type hengels zoals een polsband, crossbosy. Dat kan in verschillende kleuren combinaties, dus je heb steeds een andere tas.

CREATE YOUR OWN BAG

Wil je een tas die afwijkt van de standaard collectie dan maak ik graag een afspraak met je in mijn atelier in Bussum. Schrijf in om het magazine te ontvangen om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Ontvang het magazine