fbpx

Hoe richt ik mijn werkplek in met stijlvolle accessoires.

Je werkplek is een plek waar je een groot deel van de dag bent. Dan moet het qua stijl natuurlijk ook een fijne plek zijn. Elke items moet bij je persoonlijkheid passen. Zeker als je je bureau in je eigen huis hebt moeten de accessoires niet misstaan in je interieur. En wat als je een eigen zaak hebt, waar klanten binnen komen? Zeker dan moet het bij jou, maar ook je bedrijf passen.

Naast dat alle Owned by cadeaus functioneel zijn moeten ze dus ook nog bij je persoonlijkheid en interieur passen. En omdat ik duurzaamheid belangrijk vind ik dat je er lang plezier van moet hebben.

Maar hoe doe je dat dan? Alle leren items in mijn collectie zijn te personaliseren. Je stelt het gehele items zelf samen uit een aantal basis kleuren. Daarnaast personaliseer je het met een motiverende tekst of je bedrijfslogo. Zo heb je iets wat niemand heeft (of geeft, als je het cadeau geeft). Je moest er blij van worden en het moest een bepaalde emotie oproepen. Je wilt het bewaren omdat het je herinnert aan een mijlpaal of een nieuwe stap.

Daarnaast heb ik iets nieuws. Iets wat ik al jaren wil toevoegen aan mijn webshop omdat ik graag het hele plaatje wil aanbieden. Naast de leren items die je kan personaliseren heb ik gekozen voor een aantal tijdloze design bureauaccessoires van hout. Items, stijlvolle bureauaccessoires, die al járen op mijn wish-list stonden om mijn webshop mee uit te breiden. Dit bedrijf heeft dezelfde waarden als Owned by, namelijk een tijdloos en duurzaam design, die geen trends volgt.

Het is Dot Aarhus. Als Deens ontwerpbedrijf speelt de creatieveling een grote rol bij de ontwikkeling van alle producten, volgt het geen trends en het doel is om alledaagse uitdagingen op te lossen, met een decoratief en praktisch product.

Ik vind het de perfecte tegenhanger van de stoere vintage look van het leer. Ik heb gekozen voor een mooie strakke pennenhouder en paper/laptop/telefoon dock in 4 mooie kleuren combinaties van hout en metaal.

Op dit moment heb ik een Limited oplage in mijn webshop om te bepalen welke kleuren combinatie het beste in de smaak valt. Daarnaast zal ik de collectie met meerdere items gaan uitbreiden.

Ook komt er een aanvulling van de notitieboeken van linnen in papier zodat je ook zonder de leren notitieboek hoes je werkplek leuk kan inrichten.

Groet, Linda

SHOP DOT AARHUS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Kan ik je helpen?