fbpx

10 cadeautips voor moederdag

Je moeder, of de moeder van je kinderen, heeft vast een aantal hobby’s waar ze graag mee bezig is in haar vrije tijd. En toch is het elk jaar lastig om een cadeau te verzinnen voor haar verjaardag en voor Moederdag. In deze blog geef ik je 10 cadeautips voor een functioneel cadeau die bij haar hobby’s passen:

Fotograferen: met een leren camerariem met een leuke tekst geef je een cadeau met een persoonlijke boodschap. Iets wat ze elke keer ziet als ze gaat fotograferen.

Schrijven: Misschien houdt ze van het schrijven van gedichten of verhalen. Of schrijft ze nog To Do lijstjes met de hand. Dan is een notitieboek met een leuke tekst een idee. Maar het kan ook een leren etui met haar naam zijn. Handig voor al haar schrijf benodigdheden.

Reizen: Weekendjes weg of een verre reis. Ze is avontuurlijk en vindt het leuk om op pad te gaan. Een paspoort gebruik je niet alleen tijdens verre reizen. Een leuke leren paspoorthoes met een leuke quote of met een tekening van de (klein)kinderen is heel origineel. Daarnaast kan je haar ook een bagagelabel geven die ze aan haar handbagage of koffer kan hangen. Met een leren make- tasje kan ze al haar make-up en kleine flesjes met verzorgingsproducten meenemen als ze een weekendje weg gaat.

Thuis: Is theedrinken een hobby? Jazeker! Een leren onderzetter met een tekst of tekening zal ze elke dag gebruiken. Of een sleutelhanger met de namen van de (klein)kinderen. Die heef ze ook elke dag in haar handen.

Daarnaast heb ik ook leuke zilverkleurige sieraden met leer of, als je een groter budget hebt, tassen!

Wist je dat de tekst op deze cadeaus ook in jouw eigen handschrift gezet kunnen worden. Of gelaserd kunnen worden met een tekening of afbeelding? Schrijf iets met een donkere pen op wit papier, fotografeer de tekst en upload deze op de product pagina. Elk Owned by item kan je zelf samenstellen in de kleurencombinatie die bij haar past. En er kan een naam op het cadeau. Zo geef je een origineel, persoonlijk en functioneel cadeau.

Groet, Linda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *