fbpx

Tien mooie en functionele accessoires voor een leuke werkplek

Of je thuis werkt, of ergens op kantoor, je wilt een fijne plek om te werken. Zeker nu je meer thuis werkt dan ooit of misschien voor het eerst thuiswerkt. Je kan van dat saaie bureau of zelfs de keukentafel een fijn homeoffice maken met maar een paar leuke items die naast functioneel ook nog eens mooi zijn.

But first: koffie. Met de leren onderzetter met een leuke tekst start jij je dag goed.

Het inrichten van je thuiswerkplek begint met een leren bureaulegger. Niet alleen mooi, maar ook nog eens handig als jij je werkplek aan de keukentafel hebt, want door alles op de bureaulegger te leggen berg je ‘s avonds al je spullen in één keer snel op. Een bij passende leren muismat gebruik je voor, natuurlijk, je muis.

Met een leuke tekst maak je de muismat en de bureaulegger ook nog eens persoonlijk. Met je logo is het ook nog eens gratis reclame als je je werkplek buiten de deur hebt. Het is meteen een leuk persoonlijk cadeau.

Functioneel en praktisch

Bij leer passen ook houten bureauaccessoires. Strak, simpel maar ook weer functioneel. Omdat ze gemaakt zijn van onbehandeld hout, kan je deze verven in je eigen favoriete kleur. In de 6- delige houten set berg je al je kantoor items op en heb je alles bij de hand. Door het smalle ontwerp nemen de accessoires ook niet veel ruimte in. Ben je veel onderweg? Dan berg je alles makkelijk en snel op met een leren etui. Niet alleen voor je pennen, maar ook voor je snoertjes en andere persoonlijke benodigdheden.

De houten standaard kan je gebruiken om je laptop compact op te bergen tijdens je lunch of als je even op papier schrijft. Je kan er ook je telefoon in kwijt tijdens het video bellen. Ook deze kan je in je eigen kleuren verven.

leren onderzetters en muismat met logo Owned by
owned by etui met tekst

Over papier gesproken: stationery. Schrijf jij nog steeds vaak op papier? Dan kan een leren notitieboek of leren schrijfmap met je eigen tekst of logo ook niet ontbreken op je bureau. Beide zijn te krijgen in A5 en A4 formaat. Altijd handig voor je TO DO’s of notities tijdens een team meeting of telefoontje met een klant.

Handig voor onderweg

Je laptop berg je op en neem je meer in een mooie leren laptophoes. Deze is gemaakt van soepel leer, verstevigd met een padding voor bescherming en gevoerd met een mooie voering. De leren hoes is helemaal zelf samen te stellen qua kleur. Als sluiting kies je een rits of drukknoop in een bijpassende kleur.

Werk jij op locatie en ontmoet je daar veel nieuwe mensen en misschien wel potentieel klanten? Dan kan een leren visitekaarthouder ook niet ontbreken. Ook op deze kan je naam en logo.

Leren notitieboek en visitekaarthouder met logo Owned by

Alle items zijn te krijgen bij Owned by. De leren items zijn te personaliseren in je eigen kleuren combinatie en met een leuke tekst of logo.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.