fbpx

In 3 stappen je Kerstcadeau personaliseren.

In mijn vorige blog stelde ik je 5 vragen om een origineel Owned by te vinden. Maar dan ben je er natuurlijk nog niet. Echt persoonlijk en uniek maak je het door de juiste kleurencombinatie en een tekst en naam toe te voegen.

Er zijn namelijk zo veel verschillende kleuren combinaties mogelijk. En er is altijd wel een combinatie die bij de ontvanger van het (Kerst of Sint) cadeau past. Maar hoe kiest je nu de juiste combinatie?

1. Kies de kleur van het leer en het stiksel.

Om de kleur van het leer te bepalen kan je kijken naar hoe iemand zich kleed en de keuzes die iemand maakt bij andere leren producten zoals een tas. Je kan kiezen tussen zwart, cognac, donkerbruin en grijs. Al het leer heeft een vintage look.

Klassieke mensen kiezen vaak voor de bruin en cognac kleuren en stoere mensen eerder voor zwart en grijs. Wil je dat een stiksel opvalt dan kies je een contrast kleur zoals beige. Wil je een veilige keuze maken kies dan het kleur stiksel in de kleur van het leer. Grijs is een mooie veilige kleur en past bij heel veel andere kleuren.

Cadeau voor personeel: leren medi sleutelhanger met naam

Kies de kleur van de fournituren.

Bij vrouwen kan je al een klein beetje aan hun sieraden zien welk fournituren er bij hun past. Je kan kiezen tussen zilver, gunmetal, antiek goud en goud.

Antiek en goud is vaak mooi bij cognac en bruin en zijn klassieke combinatie. Zilver en gunmetal past heel mooi bij zwart en grijs leer en is weer wat stoerder. Is de persoon een mix dan kunnen deze combinaties natuurlijk ook mixen.

Leren paspoorthoes en camerariem met eigen tekst Owned by
leren sleutelhanger met tekst

2. Kies de tekst

Zijn er gebeurtenissen die belangrijk zijn in het leven van de ontvanger? Ik haal, zeker wat betreft quotes, heel veel inspiratie van Pinterest. Door een zoekwoord en het woord “quote” in te toetsen krijg je heel veel voorbeelden te zien.

Ik heb ook een Owned by collectie met mijn favoriete quotes op verschillende producten. Deze zijn ook voordeliger geprijsd. er zijn 5 verschillende items waar je uit kan kiezen.

3. De naam

Oké, deze is het makkelijkste… of niet. Op de achterkant komt er OWNED BY te staan. Daaronder komt de naam. Maar je kan natuurlijk ook iets anders doen. Wat denk je van “OWNED BY de liefste broer op aarde”. Of “OWNED BY iemand die er altijd voor me is”. 

owned by naam

Weet je het echt nog steeds niet?

Dan is er altijd nog een mogelijkheid om een cadeaubon ter waarde van een product te geven. Dan kan je de ontvanger toch een cadeau geven, maar diegene kan dan zelf een keuze maken.

Groet, Linda

CADEAU CATALOGUS

Wil je al mijn tips in één overzicht? Download dan de cadeau catalogus.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *