fbpx

5 tips voor een bijzonder en persoonlijk Kerstcadeau.

Leren paspoorthoes en camerariem met eigen tekst Owned by

Een cadeau zoeken voor iemand anders kan heel makkelijk zijn. Er zijn heel veel algemene cadeaus die te koop zijn die altijd goed zijn. Douchegel gaat tenslotte altijd op en chocolade laat ook bijna niemand liggen. Maar wat als je een bijzonder, speciaal en uniek kerstcadeau zoekt.  

Bij Owned by zijn er heel veel mogelijkheden om zo’n cadeau te geven. Maar waar begin je de zoektocht naar een perfect Sint, Kerst, jubileum of verjaardagscadeau? Met 5 tips help ik je een handje om aankomende cadeaumaanden dit persoonlijke cadeau te vinden.

Cadeau voor personeel: leren medi sleutelhanger met naam

Als er iemand in mijn showroom/atelier langskomt dan dan leg ik uit hoe mijn concept werkt. Soms komen ze toevallig naar beneden, omdat ze in de Schoenmakerij iets komen brengen, maar vaak komen deze mensen terug. Ze weten eigenlijk dan nog niet wát ze gaan geven, maar wel dat het iets persoonlijks moet zijn. Ik begin dan met het stellen van een aantal vragen. Een aantal vragen zijn logisch, maar wel zo belangrijk:

1. Is het voor een man of vrouw?

Oké deze vraag is dus logisch. De meeste items zijn unisex en voor iedereen geschikt, maar uit ervaring weet ik dat bijvoorbeeld een sleutelhanger, paspoorthoes en schrijfmap meer aan mannen gegeven wordt. De camerariem, notitieboek en tas zijn weer populair bij vrouwen,

2. Wat voor werk doet de ontvanger?

Heeft hij/zij een eigen bedrijf en/of zit diegene veel op kantoor of is die juist veel onderweg. Stationery, zoals een schrijfmap of notitieboek in A4 of A5 is voor werk én privé altijd een schot in de roos. Zeker als er een inspirerende tekst op de voorkant komt en nog een klein geheimpje aan de binnenkant gezet kan worden. Met een logo kan je helemaal een persoonlijk cadeau geven. Heel leuk als iemand net begonnen is met een eigen bedrijf.

Werkt men geheel digitaal of misschien meer met zijn of haar handen, dan is een cadeau voor thuis misschien weer leuk. Een mooie wanddecoratie of leren kussen past dan misschien bij diegene.

3. Zijn er hobby’s of vrijetijdsbestedingen die men belangrijk vindt?

Veel mensen hebben een camera en fotograferen voor de ontspanning of zijn juist heel fanatiek. De leren camerariem met eigen tekst is dan leuk om te geven. Als men graag reist dan is een paspoorthoes weer perfect.  Bij gedichten schrijven of koken is een leren navulbare notitieboek weer super leuk.

Owned by leren camerariem met tekst

4. Zijn er belangrijke gebeurtenissen geweest of komen die er binnenkort aan.

Gebeurtenissen zoals een bruiloft, reis, geboorte van een kind of een nieuw huis of baan zijn heel belangrijke en vragen om een special en persoonlijk cadeau. Een notitieboek kan dan een dagboek worden of een plek zijn voor lijstjes en To Do’s.

De leren sleutelhanger met een eigen tekst of naam is een klein cadeau die symbolisch juist weer een groot gebaar is. De eerste volwassen fiets van een kind of juist het rijbewijs. Samenwonen of een eerste huis. Voor de sleutel van een bedrijfspand. Of een hele set als housewarming gift.

5. Is er een bepaalt budget?

Geef je het cadeau alleen, of misschien met iemand samen. Dan is er misschien meer budget om iets bijzonders te kopen. Ik heb custommade cadeaus in 4 verschillende prijscategorieën, dus er is genoeg keuze.

Heb je inmiddels al meer ideeën gekregen voor een speciaal cadeau? Hieronder vind je de verschillende categorieën waarin nog meer cadeau’s staan dan die ik hier beschreven heb.

Meest favoriete Owned by cadeaus

Nog even een laatste tip, want er zijn natuurlijk cadeaus die heel populair zijn. Dus mocht je alsnog twijfelen, dan zijn dit de meeste favoriete Owned by cadeaus.

  1. camerariem met eigen tekst
  2. sleutelhanger met eigen tekst
  3. keycord met eigen naam
  4. A5 notitieboek met eigen tekst of logo
  5. A4 schrijfmap met eigen tekst of logo

DOWNLOAD DE CADEAU CATALOGUS

Wil je in één overzicht mijn tips voor een perfect Owned by cadeau? Van type cadeau tot de kleuren combinatie en tekst die je er op kan laten zetten, al mijn tips staan er in. Download dan hieronder de cadeau catalogus.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *