fbpx

Create your own bag sessie

Je bent er klaar voor, maar…

Heb je mijn blogs en vlogs afgelopen weken gelezen? Je ontdekte hoe je duurzame keuzes kunt maken door één mooie en functionele tas te kiezen i.p.v. meerdere. Misschien kwam je er achter welk kledingstijl je hebt door de quiz te doen en zag je welke Owned by tas daarbij paste. En nu weet je het: je wilt een eigen tas creëeren!

En nu? Ten eerst maak je daarvoor een afspraak in mijn atelier. Omdat ik ook veel cadeaus maak zijn de plaatsen voor een CREATE YOUR OWN bag sessie beperkt tot een maximum per maand en ook niet elke maand. Je hebt misschien nog een heleboel vragen. Ik zal er alvast een aantal voor je beantwoorden.

Hoe duur is een unieke tas van Owned by?

The LONDON daily Owned by

Ten eerst ligt dat aan het formaat van de tas, maar ook aan de wensen voor de inhoud. De prijs van de tas bepaal ik door twee factoren: het gebruik van materialen en de tijd die ik er mee bezig ben. Zo kan je je voorstellen dat een kleiner tas met heel veel vakken, ritsen en kleuren misschien wel op dezelfde prijs uit kan komen als een grote tas met maar één binnenvak. Bij de ene ben ik meer kwijt aan tijd en de andere meer aan materiaal. Voor een indicatie kan je kijken op mijn website in de categorie FASHION. Daar staan een aantal basis tassen met een prijs. The LONDON city is een tas die al heel transparant qua personalisatie is. Elke optie kost extra en zo bepaal jij dus ook de prijs.

Ik heb een afspraak gemaakt. En dan?

Als je afspraak is gemaakt kunnen we twee dingen doen. Het ligt er aan hoe ver gevorderd je bent in je ideeën voor een nieuwe favoriete tas. Ik plan ongeveer een uur á anderhalf voor onze afspraak. Ik kan je voor die tijd een stappenplan en/of een samplebox sturen. Dan kan je alvast zien wat de basis mogelijkheden van de personalisatie inhouden. Je kan je ook alvast voorbereiden op de afspraak. Je kan ook helemaal blanco naar de afspraak komen, maar dan kan het zijn dat je achteraf wat meer tijd nodig hebt om je wensen te bepalen. Het is wat jij fijner vindt.

De afspraak zelf

We spreken op een dag af die voor ons beide het beste uitkomt. Afspraken worden niet gemaakt op maandag, zaterdag en zondag. Ik blok dus ongeveer een uur á anderhalf voor onze afspraak. We drinken een kop koffie en we gaan samen het stappenplan doornemen. Ik ben vaak nieuwsgierig wie je bent en wat je doet. Zo kan ik met je meedenken in je wensen. We hebben het over het formaat, de inhoud en welke kleuren je kiest.

Owned by Laptoptas New York wide

Wat is de levertijd van een eigen tas?

Na onze afspraak maak ik een offerte met al je wensen. Daarin ga ik uit van een basis tas qua start prijs. Alle extra opties benoem ik apart. In de offerte kan je die dan naar wens ook aan en uitzetten. Je ziet dan ook wat je tas gaat kosten. Twijfel je nog te veel, dan wacht je met akkoord geven. Ben je er uit? Dan teken je de offerte en is de opdracht definitief. Ik maak daarna de factuur. Omdat het om een gepersonaliseerde tas gaat ga ik pas materiaal bestellen als de factuur is betaald. Na betaling duurt het tussen de 3 en 4 weken voordat je tas klaar is. Omdat mijn webshop een bepaalde levertijd aangeeft, kan het zijn dan het door drukte dus langer duurt dan als het rustig is. Dat is ook de reden dat er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn in een beperkt aantal maanden van het jaar.

Owned by LONDON large

Ik wil een andere kleur dan in je webshop.

In het zelfde type leer kan ik wel ander kleuren bestellen. Dit kan alleen per halve huid. Dat betekent dat je meer betaald voor de tas, omdat ik dit doorbereken in de prijs.

 

Maak je ook tassen na?

Nee, ik maak geen tassen na of geheel nieuwe ontwerpen. De basis is altijd een LONDON of NEW YORK tas. Je kan wel altijd inspiratie doen op bijvoorbeeld Pinterest voor je nieuwe tassen. Dit kunnen we altijd meenemen in het ontwerp.

Hopelijk heb ik een aantal van je vragen kunnen beantwoorden. Mocht je nog vragen hebben dan kan je via onderstaande formulier contact opnemen. Wil je meteen een afspraak maken? Inschrijving begint 1 september.

Groet, Linda

  [/col_inner_7] [/row_inner_7]

  Doe de fashion quiz..

  [/col_inner_6] [/row_inner_6]

  Heb je al mijn blogs en vlogs gelezen en gezien die gaan over het creëeren van je eigen tas, maar heb je de FASHION QUIZ nog niet gedaan? Doe deze dan nog snel, want zo ontdek welk fashion type jij bent. Ik ben benieuwd of het klopt…. Ik vind belangrijk dat we een match zijn qua stijl. Tenslotte moet ik ontdekken hoe jouw tas er uit komt te zien. Dus mocht je mijn blog vanuit mijn walk-in-closet gemist hebben, kijk die ook even terug.

  [row_inner_3] [col_inner_3 span__sm=”12″] DOE DE FASHION QUIZ [/col_inner_3] [/row_inner_3] [row_inner_3] [col_inner_3 span__sm=”12″]

  Inschrijving start volgende week!!!

  [/col_inner_3] [/row_inner_3] [/col_inner_5] [/row_inner_5] [/col_inner_4] [/row_inner_4] [/col_inner_3] [/row_inner_3]
  Dit bericht is gepost in blog. Bookmark de link.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.