fbpx

Creëer zelf je nieuwe leren tas!

Heb ik je enthousiast gemaakt om voor een duurzame en uniek leren tas te kiezen? Eentje die helemaal bij je past qua stijl en functionaliteit? En heb je gezien dat ik jouw stijl helemaal snap? Dan kan ik misschien een tas kan maken die bij jouw past.

Een create your own bag stappenplan..

Misschien zoek je er al jaren naar en weet je precies hoe je tas eruit moet komen te zien en hoe de inhoud van de tas moet worden. Want een eigen tas creëren betekent dat het kan worden zoals jij in gedachte hebt. Bij Owned by kies je tussen twee verschillende stijlen: The LONDON of The NEW YORK. Eén van die twee stijlen gaat de basis vormen van je nieuwe leren tas. Daarnaast bepaal jij in een aantal stappen (type sluiting, type hengsel, kleuren, vak indeling, enz.) hoe je tas eruit komt te zien.

Vraag je je af wat er allemaal mogelijk is? In de volgende vlog laat ik zien wat er o.a. allemaal kan qua uiterlijk en functionaliteit van een Owned by tas. Ook laat ik je een aantal basis tassen van Owned by zien die natuurlijk ook kan aanpassen.

 

Als jij bij mij een nieuwe tas laat maken dan wil je natuurlijk wel weten of ik “de juist stijl” heb. Of ik je snap… Mijn vorige vlog nam ik op in mijn walk-in-closet, dus dan kan je zien of we “een match” zijn. Wil je weten welke fashion stijl jij hebt? Doe dan de FASHION QUIZ.

Volgende week beantwoord ik de o.a. de vraag: Maar hoe duur is dan een tas op maat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.