fbpx

Passen jouw tassen ook bij jouw kledingstijl?

Ik ben heel benieuwd wat jouw kledingstijl is. In mijn vorige blog vertelde ik namelijk dat ik geen grijze muis ben, maar ook niet per se trendy en hip. Misschien heb jij je daarin herkent? Trends moeten bij mij even sudderen en indalen. Aan sommige trends doe ik wel mee, maar alleen omdat het dicht bij mijn eigen stijl ligt. En vaak kan ik daarbij gewoon items uit mijn eigen kast opnieuw combineren. Andere trends laat ik lekker aan me voorbijgaan. Zoals, eerlijk gezegd, de leopard print. Ik had al schoenen met die print lang voordat het “hip” werd, maar nu draag ik het juist niet meer…

Of is het andersom…

Thuis heb ik een ruime kast waar heel veel in past. Soms een beetje te veel. Toch draag ik maar de helft… of misschien zelfs wel minder. Ook herkenbaar denk ik. Ik heb namelijk zo mijn favoriete items die is soms al járen heb. Ik draag veel zwart en hou er van om verschillende stijlen, structuren en materialen te mixen. Zo wordt zwart nooit saai.

In deze video neem ik je mee naar mijn walk-in-closet. Dan laat ik je zien welke items in mijn kast mijn favoriet zijn.

Misschien blijkt dat we dezelfde stijl hebben. Dat zou leuk zijn! Misschien betekent dat wel dat ik de perfecte persoon ben om jouw nieuwe favoriete tas te maken. Doe de FASHION QUIZ en kom er achter. Ik ben trouwens een typische Mix & Matcher.

DOE DE FASHION QUIZ

Volgende week beantwoord ik de vraag: Waar moet jouw nieuwe favoriete tas aan voldoen en wat is er allemaal mogelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.