fbpx

Ben jij een impuls koper?

Ben je, net als ik, iemand die vaak gericht de stad in gaat om te shoppen en eerst inspiratie online doet? Of ik nu offline of online shop, ik ga met een doel. Dat zal wel een leeftijd dingetje zijn, maar ik draag tijdloze items en koop geen items voor maar 1 seizoen.

En jij……?

Ik heb dan bijvoorbeeld in mijn hoofd dat ik een zwarte blouse wil. Dan ga ik de stad in en ga ik alleen voor zwarte blouse kijken. Dan pas ik er 10, maar kom met niks thuis. Bij de één was de kraag niet goed, bij de ander de lengte. Maar als ik er dan eenmaal eentje heb gevonden, dan draag ik die ook jaren. Zo heb ik bijna alleen goede basic items in mijn kast hangen die al jaren mee gaan en overal bij passen. Ik hou wat dat betreft van simpel, tijdloos en functioneel. Daarnaast mix & match ik alle stijlen door elkaar en koop (bijna) geen trends. Ben ik een onopvallende onmodieuze grijze muis? Verre van dat! Mijn stijl is juist best opvallend en herkenbaar. En ik ben eigenlijk heel benieuwd naar jouw stijl?

Wist je dat er in Nederland 55 miljoen schoenen per jaar worden weggegooid?

Dat verhaal van de zwarte blouse heb ik dus ook met tassen. Wissel jij bij elk outfit van tas of moet je tas overal bij passen en wissel je alleen per gelegenheid? En heb jij ook een tas voor je belangrijkste items, zoals sleutels, portemonnee en telefoon? Misschien daarnaast nog een tas voor naar je werk met een laptop, notitieboek, agenda etui enz. Passen deze tassen dan ook bij elk outfit? Ik kan op alles ja antwoorden! Wat dat betreft hou ik van praktisch en makkelijk, maar dan wel in een mooi en tijdloos design. Ik vind namelijk dat we leven in een tijdperk dat er veel wordt gekocht en vervangen. Wist je bijvoorbeeld dat er per jaar 55 miljoen (!) schoenen worden weggegooid. En dit alleen al in Nederland. Dat zal met tassen niet veel anders zijn…

Owned by Laptoptas New York wide

Creëer jij je eigen nieuwe favoriete tas?

Een tas moet aan allerlei eisen voldoen. Het moet er op een bepaalde manier uitzien qua vorm en kleur. Maar de tas moet ook functioneel zijn. Handig is een vak aan de buitenkant en een bepaald aantal vakken aan de binnenkant. Of juist geen vakken. Zo heeft iedereen zijn eigen wensen. Maar als jij voor duurzaam, tijdloos én praktisch gaat is zo’n tas best moeilijk om te vinden. Ik hoor soms dat men al 2 jaar op zoek is naar de juiste tas, maar die nog niet gevonden heeft.

Nu heb ik een aantal hele leuke tassen in de collectie, maar er is meer mogelijk. Wist je dat je ook een tijdloze leren tas kan creëeren met als basis een Owned by tas. Eentje die helemaal bij je past en aan al je wensen voldoet? Hou dan mijn blogs en vlogs in de gaten aankomende weken.

The New York flex Owned by

Een mooi cadeau voor jezelf

Dit soort dingen doe je misschien maar 1x in je leven, dus is het een speciaal cadeau voor jezelf. Misschien heb je net een carriere switch gemaakt of wil je partner je een bijzonder cadeau geven. Dit is in ieder geval een cadeau om nooit te vergeten…

Volgende week…..

…neem ik je in een vlog mee naar mijn walk-in-closet. Dan kan je zien welke items in mijn kast ik veel draag.

Ik ben dol op personality quizen. Daarom heb ik er eentje speciaal voor jou gemaakt waarin jij je eigen stijl kan ontdekken. Ben je een Sporty Spice of een Mix & Match?

Doe je FASHION QUIZ
Dit bericht is gepost in blog. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.