fbpx

Ontwerp je eigen tas

Sinds ik een winkel en atelier in Bussum heb, krijg ik steeds meer afspraken voor een leren tas op maat. Vaak komt men uit nieuwsgierigheid een kijkje nemen. Eind oktober stond ik met een leuk artikel in het Bussums- en Naardernieuws en naar aanleiding daarvan krijg ik veel aanloop. Nieuwsgierig hoe een afspraak verloopt? Dat lees je in dit BLOG…

 

Tijdens het eerste bezoek vertel ik wat ik doe en wat men kan verwachten. Men vraagt natuurlijk altijd wat een eigen ontwerp leren tas op maat kost, maar dat hangt natuurlijk af van verschillende factoren. Ik heb een aantal verschillende tassen in mijn atelier hangen om te laten zien waar het prijsverschil in zit.

Na het eerste bezoek aan mijn atelier kan men een afspraak maken. Dan blok in anderhalf uur in mijn agenda op een zaterdag ochtend of op een doordeweekse dag. Ik vraag je dan alvast opzoek te gaan naar foto’s van tassen die je aanspreken. Dat kunnen totaal verschillende tassen zijn, maar allemaal iets hebben wat je leuk vindt. Als je bij je eerste bezoek al een afspraak maakt zal ik naar aanleiding van je aangegeven wensen ook een moodboard maken.

Ik vind Pinterest de perfecte manier om ideeën op te doen. Ik heb een hele lijst met vragen en voorbeelden die ik kan laten zien. Tussendoor maak ik aantekeningen en schets ik wat voorbeelden. We hebben het o.a. over het formaat, de vorm, afwerking, kleur, fournituren en indeling. Het kan zijn dat er onderdelen zijn waar je nog niet over nagedacht hebt en die je op dat moment nog niet weet. Pas als je helemaal tevreden bent maak ik een uiteindelijke schets van het resultaat en stuur ik je de offerte. De prijs is afhankelijk van de grote van de tas, hoeveelheid vakken, fournituren, het type leer wat je hebt uitgekozen, de vorm en type tas. Dat alles bepaald met namen de uren die ik er insteek om een tas te maken. De rest heeft invloed op de materiaalkosten.

 

 

Pas als je tevreden bent met de offerte ga ik aan de slag. Het duurt ongeveer 2 á 3 weken voordat je tas klaar is. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van hoe druk het op dat moment is.

Mocht je vragen hebben of wil je een afspraak maken dan kan dat via het contact formulier. Wil je langs komen? Dan kan je dinsdag t/m zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur binnenlopen voor een eerste kennismaking.

Naast een heel eigen ontwerp kan je ook de tassen uit de Owned by collectie personaliseren. Hiervoor kan je een CREATE YOUR OWN sample box bestellen als je niet in de gelegenheid bent om langs te komen en je geen idee hebt welke keuzes je moet maken qua kleur leer, voering, hengsels, garen en fournituren.

Groet en wie weet tot snel, Linda

Julianaplein 17, Bussum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *