fbpx

Hoe het allemaal begon…

Ik ben opgegroeid tussen het etalagemateriaal van mijn vader en de creativiteit van mijn moeder. Ik wist van kleins af aan dat ik etaleur wilde worden, want mijn Barbies werden 4x per dag verkleed. Dat is wat ik wilde: poppen aankleden. Toen ik eenmaal stage liep bij een etalagebureau voelde ik een afstand met de winkel. Ik kwam alleen voor de etalage. Ik wilde betrokken worden bij het hele imago van het merk en winkel. Het begon bij Steps en eindigde bij Tommy Hilfiger en Calvin Klein. Fantastische merken waar ik veel heb geleerd. Toch volgde ik de richtlijnen van het bedrijf en miste de creativiteit.

Inspiratie

Ik wilde creëren en inspireren. Heel veel producten heb ik geprobeerd, van babyknuffels tot sieraden. Toen zocht ik iets waar ík blij van word en combineerde die items om iets voor mezelf te beginnen: Mode (leer en zwart) en notitieboeken. Die laatste verzamelde ik, maar durfde er niet in te schrijven. Ik heb het “Empyt-Notebook-Syndroom”. Herkenbaar?. Mijn inspiratie haalde ik uit mijn fotografie. Daar hou ik van contrast van structuur en licht en donker. Gooi dit in een mixer en Owned by was geboren. Omdat het product en uitstraling bij mij persoonlijk past en het eigendom wordt van jouw werd het OWNED BY.

Aanvragen

Weet je dat ik mijn eerste aanvragen van webshops kreeg vóórdat ik überhaubt officieel begonnen was. Pamela van EN LAS NUBES poste een notitieboek van mij op Instagram. Ik wilde kijken of mensen enthousiast waren over mijn product. Zij heeft een geweldige webshop voor kinderen en hun ouders en haar volgers reageerde heel positief. Vera van BRAINYDAYS benaderde me en zo nog 5 andere webshops. Dus ging ik naar de KvK… Toen begon ik pas te leren wat het betekent om een eigen bedrijf te hebben. Én dat ik dit niet allemaal alleen kan. En dat ook niet alles foutloos gaat. Ik moest de controle en perfectionisme loslaten. Ik wilde namelijk een heel bedrijfsplan klaar hebben vóórdat ik zou beginnen, maar daar was helemaal geen tijd meer voor. Eigenlijk heb ik nú pas tijd om daar over na te denken! Hoe ik uiteindelijk gekomen ben waar ik nu ben vertel ik later nog wel eens.

Maar dat ik er ben gekomen is zeker! In al die jaren is er veel gebeurd. Mijn collectie is uitgebreid, mijn producten liggen in allerlei winkels en mijn webshop is steeds verder uitgedijd. En nog ben ik er nog niet. Want ik heb nog meer plannen, nog meer mogelijkheden en nog veel meer nieuwe, creatieve ideeën. Ik kijk er enorm naar uit om die ideeën om te zetten naar hele mooie, nieuwe producten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *